U TREĆEM MESECU TRUDNOĆE JE IZGUBILA TROJKE: Dragan Marinković Maca ima 20 godina mlađu ženu, a oženio ju je tajno na splavu (FOTO)

Novosti online

21. 10. 2021. u 21:31

DRAGAN Marinković Maca u srećnom je braku sa suprugom Jovanom, koja je 20 godina mlađa od njega.

У ТРЕЋЕМ МЕСЕЦУ ТРУДНОЋЕ ЈЕ ИЗГУБИЛА ТРОЈКЕ: Драган Маринковић Маца има 20 година млађу жену, а оженио ју је тајно на сплаву (ФОТО)

Foto ATA Images

Glumcu i voditelju ovo je, kako piše "Blic" drugi brak. Jovana je po zanimanju je frizerka, a uspela je da posle samo nekoliko meseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda dao sebi obećanje da to više nikada neće učiniti.

- Ja sam se s mojom ženom, mojom Jovanom, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Maca i Jovana još nemaju zajedničku decu, ali je on istakao da se Jovana jako lepo slaže sa njegovim sinovima iz prvog braka.

Par je prošao kroz težak period kada je Macina supruga u trećem mesecu trudnoće imala spontani pobačaj i izgubila trojke.

- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - rekao je jednom prilikom Maca.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)