TAJNA ČUVANA 20 GODINA: Leontina otkrila sve o vezi i svađi sa Željkom Joksimovićem

Novosti onlajn

22. 09. 2021. u 14:50

EMOTIVNA veza Leontine Vukomanović i Željka Joksimovića nikada nije do kraja ispričana, jer nijedno od njih nije ni priznalo ni demantovalo navodnu ljubavnu priču. Sve do danas, kada je pevačica posle dvadeset godina otkrila kompletnu istinu.

ТАЈНА ЧУВАНА 20 ГОДИНА: Леонтина открила све о вези и свађи са Жељком Јоксимовићем

Foto: V. Danilov/Ata

Leontina i Željko više od osam godina nisu razgovarali, nakon čega su ipak uspeli da obnove kontakt.

- Željka sam upoznala 1999. godine za vreme turneje Estradnog sindikata po Republici Srpskoj. Potom smo dosta vremena provodili zajedno u studiju gde smo radili na pesmama. Bila sam na vrhuncu karijere i zbog toga su me mediji često povezivali s mnogim muškarcima, pa tako i s njim. Veza između nas dvoje nikada nije bila potvrđena, to su sve bile medijske insinuacije, bili smo zaista bliski prijatelji i saradnici - ispričala je Leontina i dodala:

- Kreativno smo se maksimalno davali jedno drugom. On je pisao pesme za moj album, ja za njegove, i zbog toga smo ponekad provodili dane i noći u studiju. Zajedno smo napisali mnogo pesama i za druge pevače.

Njihovo prijateljstvo trajalo je sve do 2004. godine kada su, posle jedne žučne rasprave, prekinuli svaki vid komunikacije.

- Na Radijskom festivalu sam nastupila s pesmom „Krila” i tada sam kompletno promenila saradnike, pa tako među njima nije bio ni Željko. Njemu se to uopšte nije dopalo, imali smo jezivu svađu na jednom snimanju, nakon čega smo prekinuli saradnju - priča Leontina i dodaje da to nije bila jedina nesuglasica među njima.

- Imala sam ideju da otvorimo jedan dečji centar, jer sam još od 1991. pisala pesme za decu i nastupala na dečjim koncertima. Predložila sam to Željku, ali sam ubrzo odustala od svega, jer je on video sebe kao direktora tog centra.

Posle više od osam godina, koliko nisu razgovarali, Željkova supruga Jovana Joksimović uspela je da ih pomiri, ali samo poslovno. 

- Bez obzira na to što nisam razgovarala sa Željkom, bila sam u dobrim odnosima s Jovanom. Često sam gostovala u njenim emisijama, a sretale smo se i ćaskale i kod zajedničke frizerke. Jovana je 2013. godine izrazila želju da uradim jednu pesmu za Željka. Rekla sam da može, ali da komuniciramo preko mejla. Ona se složila s tim, i tako je moja pesma „Ludak kao ja” bila jedna od prvih koje je prihvatio, kasnije je uzeo i pesmu „Dama”. Poslala sam mu demo kompoziciju na mejl i njemu se to dopalo - izjavila je Leontina.

Prijateljstvo kakvo su imali nekada Leontina i Željko nikada nisu obnovili, ali su nastavili poslovno da komuniciraju.

- Nedavno mu je za muziku za film „Toma” trebao glas dečaka, kako bi dočarao vokal mladog Tome Zdravkovića. Pitao me je da mu preporučim nekog iz mog hora „Čarolija” i izbor je pao na mladog Marka Perića. Videli smo se nedavno na njegovoj televiziji. Dogovorili smo se da mi komponuje pesmu za Dečje beogradsko proleće. Čekam da to uradi, jer mi je ostao dužan.

Bonus video:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)