CECIN OPROŠTAJ OD MARINE TUCAKOVIĆ CEPA SRCE: "Ona je moja druga majka! Hvala joj" - pevačica objavila emotivan snimak (VIDEO)

Novosti onlajn

20. 09. 2021. u 14:33

CECA Ražnatović se još jednom oprostila od velike umetnice Marine Tucaković, koja je velikim delom zaslužna za njenu karijeru.

ЦЕЦИН ОПРОШТАЈ ОД МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ ЦЕПА СРЦЕ: Она је моја друга мајка! Хвала јој - певачица објавила емотиван снимак  (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Pevačica Ceca Ražnatović sinoć se tužnim rečima oprostila od Marine Tucaković, a sada je objavila i potresan snimak kojim joj se zahvalila za sve. 

Poznato je da je Marina Ceci napisala gotovo sve pesme i da su preko noći postale hitovi, a "Kukavica" njena lična karta. 

Ceca je Marinu na koncertima zvala "drugom majkom", a sada je podelila i kolaž fotografija koje sada ostaju samo kao uspomene na lepša vremena, kao i snimak s njenog koncerta na Ušću 2016. godine. 

- Želela bih jednoj osobi da se zahvalim, to je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi. Žena zbog čijih tekstova sam ovde gde jesam, ispred vas. Hvala joj! Zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina. Pored mojih divnih roditelja, mog oca i moje majke, ona je moja druga majka i zove se Marina Tucaković - izjavila je Ceca na tom koncertu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)