KRILA SE POD TELIMA MRTVIH LJUDI, KAKO BI PREŽIVELA: Potresna porodična priča Mile Jovović, o kojoj se malo zna (FOTO)

Novosti online

12. 09. 2021. u 21:52

PROSLAVLJENA holivudska glumica Mila Jovović rođena je u Ukrajini 1975. godine.

КРИЛА СЕ ПОД ТЕЛИМА МРТВИХ ЉУДИ, КАКО БИ ПРЕЖИВЕЛА: Потресна породична прича Миле Јововић, о којој се мало зна (ФОТО)

Foto: Instagram/Mila Jovović

Majka joj je ruska glumica Galina Oginova Jovović, a otac srpski doktor Bogdan Jovović, čija porodica vodi poreklo iz Crne Gore. Mila o svojoj privatnosti i korenima ne priča često u javnosti, međutim, jednom prilikom odlučila je da podeli potresne detalje iz života članova njene porodice.

Mila je, naime, jednom prilikom objavila fotografiju svoje bake Tatjane Ivanovne, koja je proživela pravi pakao tokom Drugog svetskog rata. Kako je glumica ispričala tom prilikom, njena baka je svakodnevno gledala smrti u oči, a tokom borbe za preživljavanje, pretrpela je jezive scene.

– Moja baka Tatjana Ivanovna sa 16 godina priključila se vojsci kao bolničarka i stigla do Berlina. Spasavala je živote, a svoj jedva. Krila se pod mrtvim telima sve vreme kako bi preživela. Ova devojčica je imala tako težak život i gledala svakodnevno smrti u oči. Potom se vratila i započela život od nule, podigla dvoje dece kao samohrana majka. Uvek ću se sećati koliko je bila divna. Srećna sam što sam s njom bila nekoliko meseci pre nego što je preminula, izvodila je u šetnje dok je bila u kolicima i pričala sa njom o životu. Ti trenuci su više nego posebni. Volim te, babuška, mnogo nam nedostaješ! – napisala je Mila uz fotografiju svoje bake.

Ono što je neosporno, pored vrlo mučne i teške životne priče njene bake, jeste to da Mila likom neodljivo podseća na nju.

(Stil Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)