NOVI FILM O DŽEJMSU BONDU USKORO U BIOSKOPIMA: Danijel Krejg otkrio da se nije uvek prijatno osećao u ulozi agenta 007

Novosti online

09. 09. 2021. u 10:12

DANIJEL Krejg se proslavio ulogom špijuna DŽejmsa Bonda, ali je nedavnom intervjuu priznao da se često osećao kao da je fizički i psihički pod opsadom.

НОВИ ФИЛМ О ЏЕЈМСУ БОНДУ УСКОРО У БИОСКОПИМА: Данијел Крејг открио да се није увек пријатно осећао у улози агента 007

Foto: Tanjug/AP

Otkrio je da je bio pod pritiskom kada je došlo vreme da preuzme ulogu od glumca Pirsa Brosnana i da nije bio spreman za slavu koja je došla prihvatanjem uloge.

- Slava je odjednom počela da utiče na moj lični život. Nekad bih se zatvarao i navlačio zavese, bio sam kukavica. Nije mi se sviđala novostečena slava - ispričao je Krejg.     

 Glumac je dodao da u početku nije želeo da prihvati ulogu, jer je već bio uspešan, ali Barbara Brokoli, producent filmske franšize, za strane medije je ispričala da je Krejga jako želela u toj ulozi.

- Uvek sam smatrala da ne možeš da gledaš nikog drugog kada se on pojavi na ekranu. Bilo mi je jasno da je filmska zvezda i izvrstan glumac - rekla je Barbara.     

Nedavno je objavljen trejler za 25. deo DŽejmsa Bonda. Film nosi naziv No Time to Die, a ovo je poslednji nastup Danijela Krejga u ulozi agenta 007. Film bi u bioskopima trebalo da se pojavi 30. septembra.

Danijel je tokom snimanja održao govor i svojoj glumačkoj ekipi rekao da je ponosan na svoj rad.

- Ovo je samo deo nečeg većeg. Nije lako napustiti ovu ulogu, ali mislim da je sada to u redu - rekao je glumac.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)