NATAŠA BEKVALAC NOVA BONDOVA DEVOJKA? Poznata pevačica oprobaće se u glumačkim vodama - evo o čemu je reč

Novosti onlajn

12. 08. 2021. u 15:20

NATAŠA Bekvalac boriće se za ulogu devojke Džejmsa Bonda!

НАТАША БЕКВАЛАЦ НОВА БОНДОВА ДЕВОЈКА? Позната певачица опробаће се у глумачким водама - ево о чему је реч

Foto: ATA images

Pevačica se već prijavila za kasting za 26. nastavak filma o najpoznatijem tajnom agentu na svetu.

- Nata je nedavno na Ibici bila sa sestrama kako bi snimila spot za novu pesmu. Tamo je igrom slučaja u hotelu upoznala britanskog filmskog agenta, koji joj je predložio da se prijavi za ulogu u jednoj od najpoznatijih filmskih franšiza na svetu - priča izvor blizak pop zvezdi.

Agent joj je ispričao da širom Evrope organizuje kastinge za uloge nekoliko Bondovih devojaka i da će uskoro tim povodom doći i u Beograd.

- Britanac joj je otkrio da će u novom filmu Bond zavoditi devojke iz cele Evrope i da će jedna od njih biti sa Balkana. Kada mu je Nata ispričala da se već oprobala kao glumica u serijama "Neki novi klinci" i "Žene sa Dedinja", kao i u predstavi "Tajna Crne ruke", on joj je rekao da se obavezno prijavi na kasting u Beogradu. Nije joj obećao ulogu, jer su se za audiciju prijavile i profesionalne glumice, već ju je posavetovao da pruži sve od sebe da baš nju izaberu - priča naš izvor.

Kako se saznaje, Nataša se odmah prijavila za kasting!

- Nata mu je imejlom poslala biografiju i fotografije i nedavno je dobila odgovor sa datumom i mestom gde će biti održana audicija. On joj je napisao da će, ako uđe u uži izbor, morati da prođe još jedan kasting, koji će biti organizovan krajem godine u Londonu. Objasnio joj je da ta uloga, doduše, neće biti velika, ali bi Nati mogla da bude odskočna daska za inostranu karijeru - priča izvor.

Još se ne zna da li će se Danijel Krejg i po šesti put naći u ulozi Džejmsa Bonda. Kako svetski mediji pišu, u opticaju za novog tajnog agenta 007 su i Tom Hardi, Robert Patinson, Ričard Maden i Džejms Norton, piše Informer. 

Srpkinja Nađa Regin igrala u dva filma o Džejms Bondu

Ukoliko dobije ulogu, Nataša Bekvalac će biti druga Srpkinja koja glumi u filmu o najpoznatijem tajnom agentu na svetu. Nađa Regin, poreklom iz Niša, sa Šonom Konerijem glumila je u dva filma o Džejmsu Bondu: "Iz Rusije s ljubavlju" (1963) i "Goldfinger" (1964). Nađa je glumu završila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a početkom šezdesetih godina preselila se u Veliku Britaniju, gde je i preminula 2019.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu