MJUZIKL I KABARE OSVAJAJU SRBIJU: Predstava "Parče brodvejske noći" u "Kombank dvorani"

M. Ć.

03. 09. 2021. u 09:02

GLUMCI i pevači, učesnici pozorišnog spektakla "Parče brodvejske noći" koji će, u pandemijskim uslovima, pred maksimalno 500 gledalaca, premijerno biti izveden 17. septembra u beogradskoj "Kombank dvorani", jedva čekaju da izađu na scenu i predstave publici ono što vredno spremaju.

МЈУЗИКЛ И КАБАРЕ ОСВАЈАЈУ СРБИЈУ: Представа Парче бродвејске ноћи у Комбанк дворани

SPEKTAKL Dragoljub Bajić, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Marko Marković, Rade Vukotić, Jelena Gavrilović, Foto V. Danilov

To je nepodeljen utisak posle jučerašnje konferencije za novinare u tom zdanju, upriličene povodom predstave sa elementima mjuzikla, u produkciji "Emoušn teatra".

Reditelj je Rade Vukotić, a na pozornici će biti Dragoljub Bajić, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević i Marko Marković, kao i baletska grupa.

- Ovom predstavom stavljamo na mapu Srbije jedno novo, komercijalno pozorište, po ugledu na slična u svetu - smatra Vukotić.

- Produkcijska kuća "Emoušn" donela je odluku da, u teška vremena, napravi pozorište za zabavu, koje će baciti akcenat na bulevarske komade, kabaree i mjuzikle. Akcenat igranja ove, i svih sledećih predstava, stavili smo na gostovanja po Srbiji i regionu, jer u tim, manjim sredinama velika muzička pozorišta nemaju uslova za gostovanja.

"Parče brodvejske noći" će, kaže, provesti publiku kroz poznate mjuzikle i hitove.

- Biće tu pesama iz "Kose", "Briljantina", "Čikaga", "Mulen ruža", "Mama mije", "Fantoma iz opere", kao i hitova Adel, Madone, Džoa Kokera, Frenka Sinatre, Reja Čarlsa, Tine Tarner.

Marko Marković će sa Katarinom Bogićević izvesti čuvenu numeru iz "Briljantina", You're the one that I want.

- Pokušaćemo da je dočaramo na naš način, ali da, opet, ispoštujemo kako je to bilo u originalu - najavljuje mladi glumac, poznat po sinhronizacijama crtanih filmova.

Operski pevač Dragoljub Bajić će sa Ivanom Peters pevati Cryin' time Reja Čarlsa.

- Bavim se raznim žanrovima muzike, i ovo mi nije ništa strano, a tim je fantastičan - napominje prvak beogradske opere pri Narodnom pozorištu.

Bogićevićeva se raduje što će uživo izvesti numeru iz "Fantoma iz opere".

- Bila mi je ogroman izazov jer nisam operski pevač - ističe Podgoričanka, javnosti najpoznatija po seriji "Folk".

Ivana Peters naglašava da uvek voli da radi nešto novo.

- Vrlo je teško izabrati numere - priznaje pop i rok pevačica.

- Ima ih mnogo koje bih volela da izvedem. Volim da pevam u duetu i višeglasju, jedva čekam da se to desi na sceni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna