TURSKI ZAVODODNIK "ŽARI I PALI" BEOGRADOM: Glumac oduševljen Srbijom - Fotografiše se sa svima (FOTO)

Novosti online

29. 08. 2021. u 15:48

TRENUTNO najpopularniji turski glumac Džan Jaman, koji boravi u Beogradu, u toku večeri je posetio i nekoliko noćnih klubova u srpskoj prestonici, te je javno putem svog Instagrama objasnio koliko mu se dopada naš grad.

ТУРСКИ ЗАВОДОДНИК ЖАРИ И ПАЛИ БЕОГРАДОМ: Глумац одушевљен Србијом - Фотографише се са свима (ФОТО)

Foto: Jutjub printskrin/Fan Page

- Dobre vibracije ovde, Srbi znaju kako da se dobro zabave. Beograd je zakon! - poručio je Jaman uz slike iz provoda, gde su mu u noćnom klubu takođe prilazile devojke i tražile autogram ili sliku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

On je podelio sliku sa fanovima koji su ga juče sačekali u Knez Mihailovoj i poručio da "je upoznao divne ljude u Beogradu"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Podsetimo, atraktivni glumac rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, a interesantno je da je poreklom sa Kosova i Metohije. Naime, njegovi roditelji rođeni su u Turskoj, ali oboje su deca imigranata.

Niko nije ni slutio da će gluma biti njegov poziv, budući da je završio italijansku gimnaziju, neko vreme je kao student na razmeni živeo u Americi, po povratku je završio Pravni fakultet, a jednog dana je rešio da se oproba kao glumac i ispostavilo se da ima dara. Prvu ulogu dobio je 2014. godine, a za svoj rad u seriji "Sanjalica" 2018. godine je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista