TRAGEDIJA U HOLIVUDU, PREMINUO MLADI GLUMAC: Policija pronašla telo, uzrok smrti je misterija (VIDEO)

Novosti online

29. 08. 2021. u 11:13

GLUMAC Metju Mindler (19) pronađen je mrtav u blizini fakulteta na kome je studirao i blizu kog je poslednji put viđen.

ТРАГЕДИЈА У ХОЛИВУДУ, ПРЕМИНУО МЛАДИ ГЛУМАЦ: Полиција пронашла тело, узрок смрти је мистерија (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/E! news

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CinefiloCl (@cinefilocl1)

Nestanak mladog glumca, poznatog po ulozi u komediji "Our idiot brother", prijavljen je u sredu pošto se nije vratio u spavaonicu Milersvil univerziteta gde je studirao. Poslednji put su ga kolege studenti videle u utorak uveče kako ide ka parkingu kampusa, prenosi En Bi Si njuz.

Njegovo telo pronađeno je u blizini fakulteta, ali uzrok smrti još uvek nije saopšten.

Mindler se proslavio ulogom u komediji "Our idiot brother", a igrao je u još šačici filmova i serija pre nego što je odlučio da se posveti studijama.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)