"JOŠ SE NISMO ODLUČILI ZA IME BEBE": Mirka Vasiljević o dolasku novog člana porodice

Novosti onlajn

27. 08. 2021. u 14:59

GLUMICA Mirka Vasiljević uskoro će postati mama četvrti put, a još nije smislila ime za bebu.

ЈОШ СЕ НИСМО ОДЛУЧИЛИ ЗА ИМЕ БЕБЕ: Мирка Васиљевић о доласку новог члана породице

Foto: Printskrin Youtube/ AmiG Show

- U principu dolazak bebe nam nije stran. Dosta stvari smo zaboravili, ali kada beba dođe mi ćemo se osvestiti. Koliko god da imamo iskustva svaka beba ima svoje specifičnosti. Nemamo razloga ni za strah, paniku. Puno nas je. Dosta ruku. Sada svi mogu da pomognu, nahrane, presvuku. Samo nam treba rutina - rekla je Mirka i otkrila da predloge za ime bebe deca daju svakodnevno.

- Za sada će nas petoro odlučivati o tome. Deca su već velika, imaju svest da dobijamo novog člana porodice, pa i oni imaju pravo glasa. Oni na dnevnom nivou daju predloge. To su imena koja čuju na TVu, jutjubu. Naravno saslušamo i te predloge, ali Vujadin i ja ćemo prelomiti. Međutim i oni su ozbiljno glasačko telo kada je davanje imena u pitanju - rekla je Mirka i dodala:

- Inače, Vujadin i ja smo se malo ulenjili. Govorili smo: ima vremena do prođaja. Prvo je bio Vujadinov klub, pa selidba u novu kuću, pa moja serija, pa letnji rasput i onda smo pre neki dan nas dvoje pričali da moramo da se ozbiljimo. Treba uzeti krevetac, kolica, garderobicu, pa ismisliti ime. A mi nismo napravili ni najuži izbor. Predlozi vise u vazduhu. Ja sam pre neki dan išla da pitam za neka kolica i rekla da želim da budu na dugme, jer će jedna ruka samo biti slobodna, a druga rezervisana za kese ili decu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri