"NIKAD SE NEĆU UDATI": Edita Aradinović važi za jednu od najpoželjnijih pevačica, ali je razočarana u muškarce

Novosti online

03. 08. 2021. u 09:23

PEVAČICA Edita Aradinović sem svojim pesmama i izgledom, često skreće pažnju zbog svojih emotivnih veza.

НИКАД СЕ НЕЋУ УДАТИ: Едита Арадиновић важи за једну од најпожељнијих певачица, али је разочарана у мушкарце

Foto:Printscreen/Instagram

Iako je iskrena po pitanju toga da još uvek nije spremna da se nekome preda za ceo život, ne krije da traga za iskrenom i pravom ljubavi za ceo život.

Pevačica je priznala da li je nekada bila izigrana u emotivnim odnosima i da li bi oprostila prevaru.

- Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare - iskrena je pevačica koja nije želela da detaljiše da li to znači da je njenoj trenutnoj vezi, sa muškarcem koga već duži vremenski period krije od javnosti, došao kraj.

Na društvenim mrežama Edita neretko dobija komplimente na račun svog izgleda. Pevačica se posvetila zdravom načinu života, te redovno vežba i pazi na ishranu. Ne krije da joj epitet najseksepilnije pevačice mlađe generacije jako prija.

- I ja sam sebe počela da doživljavam tako, i sve što sam starija se bolje nosim sa svojim govorom tela, dopada mi se ova koža u kojoj sam i drago mi je ako me i drugi tako doživljavaju - iskrena je pevačica.

Ona se takođe osvrnula i na trenutni pokret na društvenim mrežama koji nosi naziv “prirodna žena”, a ima za cilj da pokaže da su žene bez šminke, filtera i estetskih operacija jednako lepe i da nema potrebe da se stide svog izgleda. Kako je i sama nedavno rešila da smanji usne i vrati se prirodnijem izgledu, Edita ne krije da je vremenom naučila da je manje zapravo više.

- Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu - zaključila je Aradinovićeva.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)