LIDIJA VUKIĆEVIĆ PROSLAVLJA 59. ROĐENDAN: Glumici stižu čestitke sa svih strana (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2021. u 21:19

Proslavljena filmska i televizijska glumica, Lidija Vikićević, danas proslavlja 59. rođendan u krugu porodice, a čitavog dana joj publika, kolege i prijatelji upućuju pregršt najlepših želja, koje deli putem društvenih mreža.

ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ ПРОСЛАВЉА 59. РОЂЕНДАН: Глумици стижу честитке са свих страна (ФОТО)

Foto: Instagram

Lidija je odrasla u Kraljevu sa roditeljima i sestrom Marinom, koja joj je i danas najveća podrška, pored sinova Andreja i Davida.

Odmalena ju je krasila bujna, kovrdžava kosa, damski stav i osećaj za scenu, te nije bilo sumnje da će krenuti glumačkim putem a uloga koja joj je dala posebnu čar i prepoznatljivost bila je ona u hit seriji "Bolji život", gde je tumačila lik zavodljive Violete, koja je osvajala jednim pogledom.

Rola u serijalu "Žikina dinastija" je samo nastavila niz dugogodišnjeg stvaralaštva, a danas je možemo gledati u tv formatu "Igra sudbine", koja obara rekorde gledanosti.

Vukićevićeva se često spominje kao dama koja je s godinama sve lepša i mlađa, a tajna je kako ističe, u genetici, hedonizmu i istinskim životnim vrednostima.

Putem društvenih mreža možemo videti njene transformacije, ai publika ipak voli da je vidi u prirodnom izdanju.

Radost i ponos joj pričinjavaju uspesi naslednika, koji su postigli vrhunske rezultate, kako u fudbalskoj karijeri, tako i pilotskoj. 

(Glossy)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)