VOJAŽ IMA NOVU DEVOJKU? Reper progovorio o svom emotivnom statusu

Novosti online

13. 07. 2021. u 19:56

NEDAVNO je sve društvene mreže zapalio snimak na kom je Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, ljubila nepoznatog muškarca i time pokrenula spekulacije o novoj romansi.

ВОЈАЖ ИМА НОВУ ДЕВОЈКУ? Репер проговорио о свом емотивном статусу

Foto: Instagram/voyage.mp3

Ipak, o njenom raskidu sa Mihajlom Veurovićem Vojažom se i dalje priča, naročito otkako je objavila svoju prvu pesmu za koju mnogi tvrde da je posvećena upravo njemu, a reper je prilikom gorstovanja na Kurir televiziji progovorio o pomirenju sa pevačicom.

- Sa Breskvicom se neću pomiriti, to je gotova priča, svemu dođe kraj pa i tome. Sad sam fokusiran na svoj život, na studije i muzičku karijeru koju sam započeo. Nisam očekivao da će fanovi to tako teško podneti, ali sad su se navikli jer je prošlo više od pola godine. Pretpostavljam da je njena nova pesma meni posvećena, mislim da se naša publika nije podelila i želim joj puno sreće - rekao je on.

Foto: Instagram/voyage.mp3

 

 A da li je on uplovio u novu romansu, budući i da su ga spajali sa brojnim lepoticama sa javne scene, među kojima je i Tijana Milentijević, otkrio je u emisiji:

- Nisam u vezi sa Stašom Ćalović. Mediji su dosta pisali i povezivali me sa Tijanom Milentijević, Milicom Pavlović ali to nije tačno. Nemam devojku, potpuno sam slobodan i ne bih krio to. Nisam osoba koja karijeru gradi na osnovu veza i skandala, muzika mi je na prvom mestu - zaključio je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati