JEDVA ČEKAM DA NAPUSTIM SRBIJU: Darko Lazić otkriva detalje o selidbi, devojci i novom poslu

Novosti online

10. 07. 2021. u 00:53

FOLKER Darko Lazić otvorio je dušu o planovima da se odseli iz Srbije, o odnosu sa Marinom, ali i o navodima da ima novu devojku.

ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА НАПУСТИМ СРБИЈУ: Дарко Лазић открива детаље о селидби, девојци и новом послу

Foto: Printskrin Instagram

Kada je u pitanju selidba u inostranstvo, deluje da je pevač odlučio:

- Nisam se još preselio, u Švajcarsku ću, jedva čekam. Hoću da pokenem sebi neki posao, moj plan je da otvorim restoran.

Lazić tvrdi da je sa bivšom partnerkom Marinom Gagić u dobrim odnosima, a o novim ljubavima ne želi da priča.

- Kad dođe vreme znaće se. Sa Marinom sam u normalnim odnosima, okej je. Jednostavno imamo dete i brinemo o njemu, on je najbitniji, sve ostalo je nebitno - rekao je Darko, a na pitanje da li je istina da želi da se pomiri sa Gagićevom poručio je:

- To je nešto naše, to samo mi možemo da znamo, ne bih da iznosim detalje.

Mediji bruje da je Lazić u vezi sa pevačicom Barbarom Bobak (23), učesnicom "Zvezda Granda", a on na te navode nije hteo da odgovori, već je na pitanje u kakvim su odnosima kratno poručio:

- U najboljim!

(Blic)


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)