"BREJKERSI" I "HLADNO PIVO" TRESU BANAT: "Vind rok vest" na Vršačkom jezeru trajaće tri dana

V. N.

01. 07. 2021. u 11:14

POD sloganom Let's rock again, na Vršačkom jezeru će, od 29. jula do 1. avgusta, biti održan "Vind rok fest", sa "Partibrejkersima" i "Hladnim pivom" kao udarnim imenima u programu.

БРЕЈКЕРСИ И ХЛАДНО ПИВО ТРЕСУ БАНАТ: Винд рок вест на Вршачком језеру трајаће три дана

Foto Marina Pešić

Ova manifestacija, koja je 2019. okupila veliki broj posetilaca, ima novo ime, jer je Vršac poznat po vetru, pa su organizatori, u skladu s tim, želeli da festival dobije "potpis" lokacije gde se održava.

Četvrtak, 29. jul, predviđen je za zagrevanje pred dve glavne festivalske večeri. Ove godine prvi put biće organizovano takmičenje demo bendova, "Vind rok ap". Priliku da se predstavi imaće šest grupa, a njih bira publika glasanjem na zvaničnoj fejsbuk-stranici festivala.

Glasanje traje do 10. jula u ponoć, kada ćemo saznati ko će od prijavljenih bendova imati priliku da nastupi i konkuriše za, kako se najavljuje, vredne nagrade. Pored publike, ocene će davati i stručni žiri sastavljen od muzičara i novinara.

Za kraj večeri nastupiće bend "Jorgovani". U petak će nastupiti pančevački "Znoj" i njihovi poznatiji sugrađani, "Iskaz", a zvezde večeri su "Partibrejkersi". Veče zatvara "Zona katastrofe", svirajući velike rokenrol hitove.

Treći festivalski dan, 31. jul, rezervisan je, pored koncerata, i za brojne dnevne aktivnosti. U udarnom delu nastupiće Tanja Jovićević i po prvi put u Vršcu, "Hladno pivo".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za