TAMARA GRUJIĆ OTVORENO O ODLASKU SA RTS-A: Voditeljka prešla na TV Prva, a evo iz kog razloga

Novosti online

29. 06. 2021. u 20:23

VODITELjKA Tamara Grujić je privela kraju snimanje jedanaeste sezone emisije “Radna akcija sa Tamarom” i to na teritoriji Kosova i Metohije, južno od Ibra.

ТАМАРА ГРУЈИЋ ОТВОРЕНО О ОДЛАСКУ СА РТС-А: Водитељка прешла на ТВ Прва, а ево из ког разлога

Foto: Printscreen/Jutjub

Nove epizode će od jeseni pratiti gledaoci Prve, jer je autorka i voditeljka popularnog serijala u međuvremenu otišla sa RTS-a i vratila se na Prvu, na kojoj je vodila “Radnu akciju” od 2011. do 2014. godine.

- Za to vreme je snimljeno 88 epizoda. Uglavnom smo pomagali ljudima koji su živeli na teritoriji Beograda i šire okoline. Od 2016. do kraja 2020. smo u sopstvenoj produkciji snimili 130 akcija na teritoriji severa Kosova i Metohije, i svih ostalih krajeva Srbije. Namerno nismo radili okolinu Beograda, jer je to uglavnom bila glavna zamerka gladalaca. Ovog proleća otišli smo najdalje. Snimili smo 14 epizoda, pomogli smo 13 porodica koje žive u enklavama na Kosovu i Metohiji i renovirali smo jednu osnovnu školu - priča Tamara Grujić.

Na pitanje zbog čega je otišli sa RTS, Tamara kaže:

- Zbog neuporedivo boljih produkcijskih uslova. S obzirom da sam ja producent i autor ove emisije, kada kao producent dobijete bolje uslove za rad, mnogo ste kreativniji i bolji kao autor. Naše akcije ne mogu bez sponzora koji nas prate od prve epizode, važno nam je da i oni budu zadovoljni uslovima koje možemo da im ponudimo, a ti uslovi su na Prvoj televiziji mnogo bolji.

Popularna voditeljka istakla je i da koncept emisije neće biti promenjen:

- Nema potrebe za menjanjem koncepta. Ova emisija ima odličnu gledanost, ne samo u premijeri već i u dugogodišnjim reprizama, pa ono što je dobro ne treba menjati. Uostalom nama su u svakoj epizodi druge porodice, kao i mesto koje predstavljamo pa je već između epizoda u okviru iste sezone razlika velika. Ovoga puta smo samo otišli korak dalje u produkcijskom smislu. Bio je pravi izazov ovako zahtevnu emisiju u organizacijskom smislu uraditi u enklavama.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a