40 GODINA NE RAZGOVARAJU: Zdravko Čolić i ona su bili nerazdvojni, a samo jedna rečenica je prekinula njihovo dugogodišnje druženje

Novosti online

29. 06. 2021. u 20:49

LEPOSAVA Stefanović, poznatija kao Lokica, sa plesnom grupom “Lokice” bila je izuzetno popularna sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, kada su nastupale zajedno sa jednom od najvećih zvezda na Balkanu Zdravkom Čolićem.

40 ГОДИНА НЕ РАЗГОВАРАЈУ: Здравко Чолић и она су били нераздвојни, а само једна реченица је прекинула њихово дугогодишње дружење

FOTO: Ata images

Lokica i Čola su bili veliki prijatelji i ne samo da su zajedno sarađivali već su bili kao brati i sestra. Lokica je naglašavala da popularnog pevača gleda kao rođenog brata. Međutim, samo jedna rečenica prekinula je dugogodišnju saradnju i druženje.

Naime, Čola se uvredio kada je Lokica rekla da nije talentovan za igru. Kada se vratio iz vojske, gde je otišao 1978, prestao je da priča sa njom, a ona je u više navrata istakla koliko joj je žao zbog toga.

– Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra. Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta – rekla je Lokica medijima svojevremeno.

(ALO!)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)