UVEK U KORAK S VREMENOM: Radio Novosti danas slave 28. rođendan

V. N.

28. 06. 2021. u 09:11

RADIO Novosti, kao jedna od najstarijih i najslušanijih stanica u Beogradu, danas obeležava 28. rođendan.

УВЕК У КОРАК С ВРЕМЕНОМ: Радио Новости данас славе 28. рођендан

Foto D. Milovanović

Od davne 1993, pa do danas, ostali smo prepoznatljivi široj slušalačkoj publici po kratkom informativnom sadržaju i proverenim muzičkim hitovima za sve generacije.

Gotovo tri decenije osluškujemo puls grada, pratimo ritam života Beograđana i svih koji dolaze i prolaze kroz našu prestonicu. Insistiramo na brzom, modernom, aktuelnom i atraktivnom programu, imajući u vidu sve brži tempo života i neprestanu potrebu za dostupnom informacijom. Oslanjajući se na rasprostranjenu mrežu dopisnika "Večernjih novosti", obogaćujemo programski sadržaj informacijama iz svakog dela Srbije.

Vesti Radija Novosti prepoznate su i prihvaćene u celoj zemlji, tako da možete već nekoliko godina da ih pratite na više od 30 radio-stanica u Srbiji. S obzirom na to da muzika ima aktivnu ulogu u opredeljivanju slušalaca, uz maksimalno insistiranje na kvalitetu, Radio Novosti emituje domaću pop i rok muziku, uz jasan cilj da i dalje egzistira kao urbani, komercijalni radio, na teritoriji Beograda i za građane Beograda.

Nastavljamo da rastemo i budemo deo vašeg života, emitujući samo proverene informacije i kvalitetnu muziku. Program Radija Novosti možete da pratite na frekvenciji 104,7 MHz, ili putem interneta na Radionovosti.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri