STRUGAR BIO U VEZI SA VODITELJKOM: NJihova romansa počela je na fakultetu - "Dve i po godine smo bili zajedno" (FOTO)

Novosti online

24. 06. 2021. u 00:45

POPULARNI glumac Petar Strugar nedavno je postao drugi put otac, dobio je sina kojem je dao ime Ivo.

СТРУГАР БИО У ВЕЗИ СА ВОДИТЕЉКОМ: Њихова романса почела је на факултету - Две и по године смо били заједно (ФОТО)

Foto: P. Mitić

Kada je njegov ljubavni život u pitanju zna se da je on bio u vezi sa pevačicom Milicom Todorović, ali malo ko zna da je on svojevremeno imao i romansu sa voditeljkom jutarnjeg programa na "Hepi" televiziji Anđelom Lakićević.

Naime, Anđela Lakićević je pre nekoliko godina otkrila da su Petar i ona zajedno studirali, ali i zabavljali se u tom periodu.

- Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa - istakla je tada voditeljka koja je studirala glumu na Cetinju i dodala:

- Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali - rekla je Anđela.

Njihova veza nije potrajala duže jer se Petar zbog rada na ulozi za film "Montevideo" preselio u Beograd.

Inače, Anđelu je publika prvo upoznala kao učesnicu rijaliti programa "Parovi", a zatim i kao voditeljku tog istog šou programa. Nakon što je Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji "Hepi", Anđela je došla na njeno mesto i sada vodi jutarnji program.

Foto: Printskrin

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)