GLUMAC MOMČILO OTAŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: "Više me ispunjava da budem mali, snuždeni vodoinstalater - ne zanima me popularnost"

Novosti onlajn

21. 06. 2021. u 15:25

MOMČILO Otašević kaže da se glumom bavi isključivo iz ljubavi prema tom pozivu, te da se na popularnost ne obazire previše.

ГЛУМАЦ МОМЧИЛО ОТАШЕВИЋ ОТВОРИО ДУШУ: Више ме испуњава да будем мали, снуждени водоинсталатер - не занима ме популарност

Foto: Printskrin/Jutjub

Glumac je istakao da smatra da ga slava nije promenila.

- Mislim da nije, a misle i oni koji su oko mene bili i nekada i sada. Popularnost je posledica bavljenja glumom. Nisam se nikada bavio ovim poslom da bih bio popularan. Volim da se unakazim za neku ulogu, da se poništim. Više me ispunjava da budem mali, snuždeni vodoinstalater koji ima ženicu, četvoro dece i ne sme da pisne nego da glumim frajera i da sam popularan. Razlog je kućno vaspitanje. Tamo te kad treba spuste na zemlju - rekao je Momčilo.

On je istakao da je zadovoljan svojim životom, te da s osmehom prihvata i svoje vrline i svoje mane.

- Jesam i mislim da bi svi trebalo da budu, a ako nisu, da nađu način da postanu jer niko nije skroz zadovoljan. Nisam ni ja. Mršav sam. Nisam ni skroz samouveren i, iako sam glumac, i ja sam nekad stidljiv -iskren je bio Otašević, koji je dodao i da je uvek spreman da primi savete starijih kolega.

- U šali kažem da sam dresiran još na prvoj godini akademije, gde sam naučio da nema neću i ne mogu. Uvek sam otvoren za saradnju. Drago mi je i poštujem kad mi starije kolege nešto savetuju, najčešće je to korisno, samo treba znati čuti i učiti od njih - rekao je Momčilo.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest