KOLEGE I PRIJATELJI SU BILI LJUBOMORNI NA MENE: Miloš Biković otkrio sa čime se susretao tokom karijere

Novosti online

09. 06. 2021. u 22:48

IAKO se još uvek nije oglasio povodom prića da je pazario paprenu nekretninu na Dorćolu, Miloš Biković je bez dlake na jeziku govorio o svojoj karijeri i otkrio sa čime se sve suretao na putu do velikog uspeha koji trenutno uživa u Srbiji, ali i Rusiji.

КОЛЕГЕ И ПРИЈАТЕЉИ СУ БИЛИ ЉУБОМОРНИ НА МЕНЕ: Милош Биковић открио са чиме се сусретао током каријере

Foto: Tanjug

Glumac je svestan veličine svoje karijere, te ne krije da je izuzetno popularan i tražen gde god da se pojavi, a sada je otkrio da li je nekada osetio zavist od strane kolega.

Miloš je ovom prilikom naveo da je borba protiv zavisti "kao da tonete u živo blato" i otkrio kako se sa time nosi.

- Naravno da jesam, od kolega, prijatelja, ljudi koji mi nisu toliko bliski i potpunih stranaca, ali ne vredi se na to osvrtati zato što vam je to kao da tonete u živo blato. Ne možete ništa da izmenite. Na raju krajeva, mišljenje onih koji se bave drugima nije bitni, jer se umesto da stvaraju svoju vrednost, bave umanjivanjem tuđe. To je destruktivno i u neku ruku mogao bih to da nazovem bolešću - rekao je Biković i dodao:

- Profesor Dragan Petrović Pele mene i moje klasiće je učio da je gluma maraton, te da svako ima svoju traku u kojoj trči. Isto je i sa životom. Ako želiš da spasavaš dušu, moraš da radiš na sebi i takmičiš se sa samim sobom, a ne da osuđuješ druge - zaključio je.

(Story)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati