AMELIJA I PLEKS ZA ŽURKU DO ZORE: "Egzit" pojačava ekipu di-džejeva na ovogodišnjem festivalu

S. BAJIĆ

10. 06. 2021. u 10:33

ORGANIZATORI jubilarnog "Egzita", koji će od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, pod sloganom "Slavimo život", proslaviti 20. rođendan, već su zaokružili programe na četiri vodeće festivalske bine.

АМЕЛИЈА И ПЛЕКС ЗА ЖУРКУ ДО ЗОРЕ: Егзит појачава екипу ди-џејева на овогодишњем фестивалу

Foto Promo

Na najveći plesni podijum na Balkanu, "dens arenu", stižu nova imena, Amelija Lens, belgijska tehno zvezda, Maseo Pleks, jedan od najvećih elektro umetnika današnjice, Tijana T, "tehno ambasadorka" Srbije u svetu, zatim Magdalena i Endrju Meler u zajedničkom setu, a Patris Bojmel, Edžents of tajm, Farago, Adijel i Roman Fligel na epicentar progresivne elektronike, "no slip Novi Sad" binu.

Oni se priključuju nizu brojnih svetskih i regionalnih zvezda kao što su Dejvid Geta, di-džej Snejk, Tiga, Robin Šulc, Asaf Avidan, Pol van Dajk, "Sabaton", Hani Dižon, Pol Kalkbrener, Nina Kravic, Boris Brejha, Artbat, Satori, Meduza, Denis Sulta, Amira Medunjanin, "Lajbah" i stotine drugih koji su već potvrdili dolazak u Novi Sad. Na elektronskoj bini "urban bag" nastupiće čak 84 izvođača, a takođe je zaključen program na "gaja eksperiment trens" bini.

Maseo Pleks, Foto Instagram/maceoplex

U "Egzitu" ističu da će, po protokolu, na festival moći da uđu vakcinisani, oni koji imaju potvrdu da su preležali kovid 19, poseduju negativan PCR ili antigenski test, čime će ta okupljanja biti među najbezbednijim.

- Krizni štab se pozitivno izjasnio o protokolu, i predvideo povratak manifestacija od 21. juna, pod uslovom da je najmanje 50 odsto punoletnih građana vakcinisano do tog datuma, uz dalje poboljšanje epidemiološke situacije - podsećaju organizatori "Egzita".

- Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvodi "Egzit" i ostali ključni akteri srpske festivalske scene, pokrenuli su, zatim, i nacionalnu kampanju za vakcinaciju mladih, zahvaljujući kojoj se sam proces ubrzao pa je do željenog cilja ostalo da se vakciniše svega dva odsto, dok je u isto vreme epidemiološka situacija drastično poboljšana.                   

AKTUELNE JEFTINIJE ULAZNICE

TRENUTNO je u ponudi ograničena količina jednodnevnih ulaznica za četvrtak 8. jul, petak 9. jul, i nedelju 11. jul, po promo ceni od 2.290 dinara, uz 40 odsto popusta. Ulaznice za subotu, 10. jul, mogu se kupiti po ceni od 2.590 dinara, što je ušteda od 35 odsto. U ponudi je i ograničena količina regularnih ulaznica, po ceni od 6.990 dinara. Sve ulaznice kupljene za "Egzit 2020", važe za ovogodišnji festival.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna