BRNABIĆ I MINISTRI U ISTOČNOM SARAJEVU: Zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske

S.M.

17. 05. 2021. u 10:35

MINISTRI u Vladi Srbije, na čelu sa premijerom Anom Brnabić, doputovali su jutros na sarajevski aerodrom, nakon čega su otišli u Administrativni centar Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, gde će biti održana zajednička sednica vlada.

БРНАБИЋ И МИНИСТРИ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ: Заједничка седница влада Србије и Републике Српске

Foto: Printscreen/Instagram

Sa premijerkom Brnabić u poseti RS je i ministar finansija Siniša Mali.
Članove Vlade Srbije, predvođena premijerkom Anom Brnabić, dočekala je delegacija Vlade Republike Srpske, na čelu sa premijerom Radovanom Viškovićem.

Prema protokolu, Višković će u 9.45 časova razgovarati sa Brnabićevom.

Sjednica vlada Republike Srpske i Srbije, 11. po redu, predviđena je za 10.00 časova u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade Republike Srpske.

Foto: Srna

 

Višković i Brnabićeva će danas u Foči položiti kamen temeljac za izgradnju hidroelektrane "Buk Bijela".

Višković je ranije rekao da je važno što su Srpska i Srbija došle u poziciju da specijalne i paralelne veze pretaču u projekte, među kojima je i Hidroenergetski sistem (HES) "Gornja Drina".

On je najavio da će na sednici biti reči o HES "Gornja Drina", izgradnji auto-puta od Rače do Bijeljine, te aerodromu u Trebinju, ukazujući da se o projektima Gornje Drine priča decenijama, a da do danas ništa nije urađeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

GLUMICA PROŠLA PAKAO SA KLIČKOM: Odveo je našu ćerku u Ukrajinu, nije želeo da je vrati, ja sam lečila zavisnost od alkohola i droge