SNIMAK IZ DOBOJSKE BOLNICE KRUŽI INTERNETOM: Doktorka preti pacijentu da će ga "bubnuti" u međunožje (VIDEO)

Novosti online

01. 05. 2021. u 21:19

VIDEO SNIMAK u kojem doktorka u Doboju govori pacijentu da će ga udariti u međunožje izazvao je dosta reakcija javnosti.

СНИМАК ИЗ ДОБОЈСКЕ БОЛНИЦЕ КРУЖИ ИНТЕРНЕТОМ: Докторка прети пацијенту да ће га бубнути у међуножје (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Na snimku koji je objavljen vidi se kako zdravstvena radnica u mantilu govori pacijentu da će ga "bubnuti nogom u ja**", dok sve to snima ženska osoba kojoj zdravstvena radnica poručuje da je treba biti stid.

Video koji je objavio portal Crnahronika je veoma brzo izazvao reakcije javnosti, a čitaoci su potvrdili da je nastao u dobojskoj bolnici kao i identitet zdravstvene radnice koja radi na odelu neuropsihijatrije.

Redakcija portala Klix telefonski je kontaktirala dr. Sanju Govedaricu koja nije detaljno želela komentarisati događaj rekavši da nije bitno šta narod priča.

- Narod koji mene zna, zna ko sam i kakva sam. Kako Goran Bregović kaže, "nije bitno šta narod priča, bitno je kakav sam na slici", e tako i ja. Meni je žao što sam bila ružna, grozna, na onom videu, a narod, a to su svi, zna dobro ko sam ja. Žao mi je samo što sam grozna - rekla je Govedarica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

EvGenije

02.05.2021. 12:56

@Jagoda - Ma ima, kako nema. Neka puste celi snimak a ne samo ono što njima odgovara. Pa da vidimo šta je dovelo do ovakve izjave. Očito se već odavno znaju.

dule

02.05.2021. 02:22

pa eto doktorka iz doboja ucila od bakirove zene koja je direktor kc sarajevo, samo ova iz doboja jos ne koristi kineske respiratore NEISPRAVNE INEMA SVOJE GROBLJE ali je na pravom putu

Topic

02.05.2021. 13:19

To je poznato, u Dobojskoj bolnici je nazalost takva situacija. Medicinsko osoblje se tako neljudski ponasa prema pacientima, nimalo ljudskog duha. To sam imao priliku da se uverim kada mi je majka bila u toj bolnici. Nisu mi cak ni dozvolili da se oprostim od nj pred smrt. Nadas se da nisu svi takve lose duse, i dace rukovodstvo bolnise nesto da preduzme da se briga i ljudski duh prema pazientima poboljsa.

stojan

03.05.2021. 07:07

Govedarica,sta kazete,a ? Pa poprilicno joj pristoji to prezime. Ovaj lik je definitivno zalutao u medicinu! Alal,vera Republiko srpska! I sta ce dalje biti? Pitam se, pitam se?