SUSRET GRADONAČENIKA NOVOG SADA I BIJELJINE: Dominirala tema izgradnje auto-puta, gasifikacija

V. M.

22. 04. 2021. u 22:37

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević posetio je Gradsku upravu Bijeljina, gde je sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem razgovarao o daljoj saradnji i partnerstvu između Novog Sada i Bijeljine.

СУСРЕТ ГРАДОНАЧЕНИКА НОВОГ САДА И БИЈЕЉИНЕ: Доминирала тема изградње ауто-пута, гасификација

Foto: V. Mitrić

Gradonačelniku Ljubiši Petroviću želim uspešan rad i verujem da će novi tim, koji je preuzeo odgovornost za vođenje i razvoj Bijeljine, ostvariti svoju viziju boljeg i kvalitetnijeg života građana - istakao je gradonačelnik Vučević.

- Vučević je naglasio da je na sastanku dominirala tema izgradnje auto-puta Kuzmin - Bijeljina, čiju realizaciju pomaže Republika Srbija. Ponosan sam što Novi Sad čuva i nastavlja iskreno prijateljstvo sa Bijeljinom, znajte da uvek možete da računate na nas. Srbija bratski poziva sve u Republici Srpskoj na jedinstvo i zajednički rad, to je ono što nam je svima prijeko potrebno - dodao je Vučević.

Foto: V. Mitrić

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je izrazio zahvalnost bratskom Novom Sadu i matici Srbiji za svu pomoć Bijeljini i Republici Srpskoj.

-Možemo dosta toga da naučimo od Novog Sada, zato sam srećan i zahvalan na pozivu da posjetim Novi Sad i gradonačelnika Vučevića. Srbija i Novi Sad će nam pomoći u izgradnji velikog gradskog vrtića, a podržaće nas i u izgradnji i obnavljanju škola i fiskulturnih sala. Auto-put i gasifikacija, za koje takođe dugujemo zahvalnost našoj matici Srbiji, će značajno poboljšati privredni ambijent u Bijeljini i obezbediće nova radna mesta za naše sugrađane Bijeljine - istakao je gradonačelnik Petrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije