SMRT POD TOČKOVIMA: U Prnjavoru stradao 72-godišnjak u saobraćajnoj nesreći

N. ĐURIĆ

20. 02. 2021. u 15:42

SEDAMDESETDVOGODIŠNjI Štefan Adamović, iz prnjavorskog naselja Babanovci, smrtno je stradao danas (subota) oko 10 časova u saobraćajnoj nesreći u Ulici Bože Tatarevića u tom gradu.

СМРТ ПОД ТОЧКОВИМА: У Прњавору страдао 72-годишњак у саобраћајној несрећи

Foto: Ninko Đurić

"Novosti" saznaju da je nesrećni Adamović, u prigradskom naselju Vijaka nadomak Stočne pijace, stradao pod točkovima teretnog kamiona, koji se nezvanično u tim trenucima kretao unazad, a za čijim volanom se nalazio Mirsad Sinanović (41) iz Tešnja (Federacija BiH).

 - U saobraćajnoj nezgodi  učestvovali su: Mirsad Sinanović, rođen 1980. godine iz Tešnja, koji je upravljao teretnim vozilom marke "Man" i pešak Štefan Adamović, rođen 1949. godine iz mesta Babanovci, opština Prnjavor, koji je prilikom nezgode smrtno nastradao - potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 Uviđaj na licu mesta nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Tatjana Ninković, zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice  Prnjavor.

Foto: Ninko Đurić

 

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske-stoji u tužilačkom saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!