PRNJAVOR NEM OD TUGE, JOŠ JEDNA TRAGEDIJA: U Nemačkoj poginuo Željko, otac dvoje dece - biće sahranjen u rodnom kraju (FOTO)

N. ĐURIĆ

26. 01. 2021. u 16:12

U NEMAČKOJ je u saobraćajnoj nesreći život izgubio 34-godišnji Prnjavorčanin Željko Simeunčević, čime je nastavljena crna serija pogibija Prnjavorčana na domaćim ali i stranim drumovima.

ПРЊАВОР НЕМ ОД ТУГЕ, ЈОШ ЈЕДНА ТРАГЕДИЈА: У Немачкој погинуо Жељко, отац двоје деце - биће сахрањен у родном крају (ФОТО)

Foto: Facebook

Podsetimo, prošlog vikenda, nadomak svoje kuće na magistralnom putu u Potočanima, kod Prnjavora, poginuo je Stevo Aničić (46), otac četvoro dece, a samo dan kasnije stigao je crni glas da je u Nemačkoj nastradao Željko Simeunčević.

I u ovom slučaju ostala su ožalošćena malodobna deca, njih dvoje, sinovi od devet i 11 godina. Iza Željka su još ostali, supruga, brat, roditelji i druga iznenadnim udarcem i gubitkom potresena rodbina.

Foto: Facebook

 

- Željko je poginuo u jutarnjim satima u Štutgartu za volanom svog automobila na putu na posao, pod još nerasvetljenim okolnostima. Pretpostavlja se da je u udesu učestvovao i jedan kamion-saznaju „Novosti“ od rodbine poginulog.

SAHRANA U RODNOM PRNjAVORU

Usled toka uviđaja i rasvetljavanja detalja stradanja, kao i otežane procedure, za sada je neizvesno kada će iz Nemačke biti dopremljeno telo Željka Simeunčevića.

- Željko je, posle više godina rada u Sloveniji, uspeo da zasnuje posao građevinca u Nemačkoj, a pre oko pola godine tamo dovede i porodicu. Rodbina je odlučila da bude sahranjen u rodnom Prnjavoru, odnosno selu Štrpci, odakle je i otišao u nadi za boljim životom-saznaju „Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki nadod kaže NE rezoluciji o genocid