KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI DOKTORA LALIĆA: Profesor i poslanik u skupštini BiH preminuo u 61. godini

B.Milošević

07. 12. 2020. u 16:27

POVODOM smrti prof. dr Nenada Lalića, danas je održana komemoracija u amfiteatru Centra za visoko obrazovanje u Bijeljini.

КОМЕМОРАЦИЈА ПОВОДОМ СМРТИ ДОКТОРА ЛАЛИЋА: Професор и посланик у скупштини БиХ преминуо у  61. години

Foto: B.Milošević

Profesor Lalić je bio redovni profesor Fakulteta poslovne ekonomije Univerziteta Istočno Sarajevo, a preminuo je u  61 godini, 4.decembra 2020. godine nakon duge i teške bolesti.

Nenad Lalić je diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu,a na istom fakultetu je i doktorirao 2007 godine.

Bio je redovni profesor Univerziteta Istočno Sarajevo, predavao je i na Pedagoškom fakultetu,a poslednju funkciju je obavljao na mestu generalnog direktora u Vazduhoplovnom zavodu ,,Orao,,

Profesor Nenad Lalić je bio odbornik u Skupštini grada Bijeljine i poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći