ZVANIČNO: Jovica Radulović novi gradonačelnik Modriče

Vid Blagojević

05. 12. 2020. u 16:13

JOVICA Radulović zajednički kandidat SDS-a i PDP-a je i zvanično novi načelnik opštine Modriča u narednom periodu od četiri godine.

ЗВАНИЧНО: Јовица Радуловић нови градоначелник Модриче

Foto: Vid Blagojević

To mesto je zaslužio zahvaljujući građanima koju su mu ukazali poverenje glasajući za njega. Radulović je prema konačnim rezultitma CIK-a BiH ubedljivo pobedio, sa čak 3.300 glasova više od drugoplasirane Mare Milošević iz SNSD-ea.

Time je okončana šesnaestogodišnja vladvina SNSD-ea. Čestike Raduloviću stižu, a među prvima mu je čestitalo rukovodstvo njegove stranke SDS-a i PDP.

Radulović se zahvalio za podršku pre svega svim građanima i najavio da će veoma brzo formirati stabilnu skupštinsku većinu koja će njega i njegov tima moći pratiti u budućem radu na razvoju Modriče.

Foto: Vid Blagojević

 

Kako nezvanično saznajemo za sada koalicija okupljena oko SDS-a i PDP-a ima ubedljivu većinu, dok „čaršijska kadrovska komisija“ saznaje da je pometnja među pet odbornika DNS-a jer ne znaju kojem će se carstvu privoleti, da li sadašnjem predsedniku Nenadu Nešiću ili novoj stranica koju pravi „odcepljeni“ Darko Banjac, a koja ostaje verna SNSD-eu.

Branislav Borenović predsednik PDP-a je prilikom posjete Modirči naglasio:

- Radulović je pobedio zbog jasnih ideja i programa koje je ponudio grđanima Modriče. U našoj koaliciji nisu u prvom planu funkcionerska mesta u budućoj opštinskoj upravi, ali očekujemo da novoizabrani načelnik izabere saradnike u izvršnoj vlasti sa kojima će Modriču naprviti po meri svih njenih građana.

- Modriča ima dovoljno vlastitog potencijala za ubrzani razvoj. Pomoći koja bi došla sa nivoa Republike Srpske ili iz Srbije svakako bi dobro došla.Jovica je mlad čovek sa dosta političkog iskustva i svojom pobedom je dokazao da je bio pravi izbor.Obećavam da ću pružiti svaku vrstu pomoći koja bude trebala lokalnoj samoupravi i njemu lično. - obećala je Jelena Trivić potpredsjednica PDP-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri