BRŽE DO DOMA KULTURE I NAJVAŽNIJIH SAOBRAĆAJNICA: Pušten novoasfaltirani put u zaseoku kod Ugljevika

V.M.

09. 11. 2020. u 21:26

U ugljevičkom selu Ravno Polje, koje spaja Semberiju ravnu sa podmajevičkim krajem, osveštan i u saobraćaj svečano pušten novoasfaltirani lokalni put u zaseoku Čuturići-Pavlovići, prema seoskom Domu kulture, koji je lokalna vlast finansirala sa 70 hiljada KM.

БРЖЕ ДО ДОМА КУЛТУРЕ И НАЈВАЖНИЈИХ САОБРАЋАЈНИЦА: Пуштен новоасфалтирани пут у засеоку код Угљевика

V.Mitrić

Načelnik opštine, Vasilije Perić, koji je lično pratio tok radova, kaže da je samo u ovoj godini za modernizovanje puteva u svakom delu ugljevičkog kraja, od središta grada do najudaljenih sokaka i zaseoka, izdvojeno 2,5 miliona KM.

-Bila nam je želja i uspeli smo da svako domaćinstvo povežemo dobrim putem do središta opštine i do najvažnijih saobraćajnica -kaže Perić.

V.Mitrić

-Putevi, valjana infrastuktura, od vodovoda do ravete, novih mostova, kao i uređenja klizišta, opremanje seoskih zdanja, deo su posla koji činimo kako bismo poboljšali kvalitet života našim ljudima u svim delovima podmajevičkog kraja, uz razne podsticaje, pomoći i akcije.

V.Mitrić

Meštani Ravnog Polja kažu da će spajanje novoasfaltiranih deonice i magistralnog putem Bijeljina-Ugljevik -Tuzla značajno poboljšati putnu komunikaciju i omogućiti brži i lakši dolazak do administrativnog centra opštine. Asfaltni put prema Domu kulture najviše znači omladini iz ovog sela budući da se veliki broj njih okuplja upravo u tim prostorijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024