DODIK PORUČIO: Obustavljamo javna okupljanja

S.M.

25. 10. 2020. u 16:38

LIDER SNSD Milorad Dodik izjavio je da ova stranka želi da pokaže da ozbiljno shvata epidemiološku situaciju u Republici Srpskoj i od sutra obustavlja sva javna okupljanja, te prelazi na individualnu kampanju.

ДОДИК ПОРУЧИО: Обустављамо јавна окупљања

Foto: Srna

Republički štab za vanredne situacije večeras će doneti određene mere, a SNSD želi da pokaže da uvažavamo situaciju i apelujemo da ljudi izbjegavaju bilo kakva okupljanja jer su se ona, u suštini, pokazala kao najveći razlog širenja zaraze, rekao je Dodik novinarima u Čelincu gde se sastao sa kandidatom za načelnika opštine i odborničkim kandidatima SNSD.


Dodik je pojasnio da od sutra neće organizovati ovakve skupove na terenu, uz napomenuo da je SNSD jedina partija koja je mogla da okupi više hiljada ljudi.


Lider SNSD-a je zahvalio zdravstvenim radnicima i lekarima u Republici Srpskoj, koji ne pokazuju umor u borbi protiv epidemije korona virusa, koji se širi.


On je napomenuo da SNSD dobro stoji, odnosnno da nema nijedan problem u Banjaluci, Trebinju, Čelincu, Doboju, Modriči, Bijeljini, Zvorniku i mnogim drugim mjestima u kojima očekuje sigurnu pobedu svojih kandidata za načelnike i gradonačelnike i većinsku podršku listama SNSD.

Foto: Srna

 


SNSD je u Čelincu zajedno sa ostalim koalicionim partnerima pokazao zrelost, jer je, kako je pojasnio, učinio sve da se izgled Čelinca promijeni, jer se ulagalo u infrastrukturu, škole, sportsku dvoranu.


- Pre dve godine, kada smo počeli da gradimo most u Čelincu, neki su to pokušavali da spriječe i prikažu kao nešto nebitno. Sada vidimo da je ovaj most jedan od najboljih objekata koji smo radili, rekao je Dodik i dodao da političari ne vrede prema tome šta pričaju, već šta ostavljaju iza sebe.


Dodik je napomenuo da iza sebe u Čelincu vidi izgrađen novi most koji nije samo u funkciji tranzita preko rijeke, već u funkciji riješavanja ozbiljnog problema uskog prolaza vode koji je 2014. godine doveo do katastrofalnih poplava, ali već 2019. visoka voda nije mogla poplaviti Čelinac zahvaljujući velikom rasponu korita i stubova mosta.
Kandidat SNSD za načelnika opštine Čelinac Vlado Gligorić rekao je da su lokalna zajednica i vlade Republike Srpske i Srbije zajednički napravili novi most "Srbija", koji je simbol Čelinca.


- SNSD ide u kampanju i zajedno sa kolaicionim partnerima očekujemo ubedljivu pobedu za načelnika opštine Čelinac i dovoljan broj odbornika da poslije izbora formiramo stabilnu skupštinsku većinu, istakao je Gligorić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba