DODIK O LOKALNIM IZBORIMA : Obustaviti glasanje putem pošte

Vid Blagojević

24. 10. 2020. u 18:41

ZBOG pogoršane epidemiološke situacije, Izvršni komitet SNSD-a doneo je odluku o obustavljanju promotivnih skupova za lokalne izbore od ponedeljka rekao je Milorad Dodik prilikom današnje posete Modriči.

ДОДИК О ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА : Обуставити гласање путем поште

Foto: V.Blagojević

On smatra da bi trebalo obustaviti glasanje putem pošte, te da je to prevara koja se priprema glasanjem na taj način do sada daleko najštetnija za izborni proces.

-SNSD ima najveću štetu od toga. Centralna izborna komisija već je imala sumnjive poteze, poput pokušaja zabrane učešća Ujedinjenoj Srpskoj na lokalnim izborima. Nakon što je utvrđeno da to nije u skladu sa Ustavom i zakonom za to bi neko trebalo da odgovara, ako ima imalo države. Ali BiH je pogrešna zemlja, pa samim tim i CIK, pa je tako i izborni proces pogrešan.- konstatovao je Milorad Dodik u Modirči

Pored toga Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik ovom prilikom dotakao se i odnosa sa doskorašnjim koalicionim parterom DNS-om

-Izjašnjavanje opštinskih odbora DNS-a pokazalo privrženost koaliciji, koja dugo traje, i očekujem da će se dijalogom uspeti ispeglati svi nesprazumi. – rekao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri