DODIK O LOKALNIM IZBORIMA : Obustaviti glasanje putem pošte

Vid Blagojević

24. 10. 2020. u 18:41

ДОДИК О ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА : Обуставити гласање путем поште

Foto: V.Blagojević

ZBOG pogoršane epidemiološke situacije, Izvršni komitet SNSD-a doneo je odluku o obustavljanju promotivnih skupova za lokalne izbore od ponedeljka rekao je Milorad Dodik prilikom današnje posete Modriči.

On smatra da bi trebalo obustaviti glasanje putem pošte, te da je to prevara koja se priprema glasanjem na taj način do sada daleko najštetnija za izborni proces.

-SNSD ima najveću štetu od toga. Centralna izborna komisija već je imala sumnjive poteze, poput pokušaja zabrane učešća Ujedinjenoj Srpskoj na lokalnim izborima. Nakon što je utvrđeno da to nije u skladu sa Ustavom i zakonom za to bi neko trebalo da odgovara, ako ima imalo države. Ali BiH je pogrešna zemlja, pa samim tim i CIK, pa je tako i izborni proces pogrešan.- konstatovao je Milorad Dodik u Modirči

Pored toga Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik ovom prilikom dotakao se i odnosa sa doskorašnjim koalicionim parterom DNS-om

-Izjašnjavanje opštinskih odbora DNS-a pokazalo privrženost koaliciji, koja dugo traje, i očekujem da će se dijalogom uspeti ispeglati svi nesprazumi. – rekao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)