POMAMA I OBMANA U RUDOM: Greška ili makretinški trik kandidata za odbornika na lokalnim izborima u RS

R.M.

20. 10. 2020. u 00:08

U SUSRET novembarskim lokalnim izborima, na banderama, kapijama, trafo stanicama, u odsustvu bilborda, kakvih nema u Rudom, po pravilu „vise“ kandidati za načelnika, a ima i izuzetaka.

ПОМАМА И ОБМАНА У РУДОМ: Грешка или макретиншки трик кандидата за одборника на локалним изборима у РС

Foto: R.M.

U tu kategoriju se svrstao Dobrisav Milinković, kandidat DNS za odbornika u Rudom. Jedini je za sada , pod zaštitom „visokog napona“ okačio svoj poster-„pomame i obmane“ jer se predstavlja kao budući predesnik SO Rudo.

Milinković je trenutno Savetnik načelniku Ratu Rajaku (SRS-PDP), a bio je od 1991. godine u više navrata predsednik SO Rudo i više puta smenjivan sa te funkcije, kažnjavan za česte „prelete“ i lomove skupštinske većine. U svom stilu „letača“, sada se unapred proglasio kandidatom za Predsednika SO Rudo, a poznato je da glasači ne biraju Predsednika, već to, iz svog sastava rade izabrani odbornici.

Dobrisav Milinković bi zbog ovoga mogao da dobije nadimak ORKAN, a orkan je,u principu, samo olujni vetar, vetar kojem se žuri. Vetar i reka i nose i donose, ali i odnose. Šta će doneti, a koga odneti 15.novembra na Dan Izbora, ostaje da sačekamo i vidimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)