TEŠKA NESREĆA KOD TESLIĆA: Vozilo sleteo sa puta, telo suvozača nađeno u rečici u prevrnutom autu - vozač pijan kod kuće

Novosti onlajn

03. 10. 2020. u 09:10

JOŠ uvek nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je u saobraćajnoj nesreći na području Gornje Šnjegotine kod Teslića smrtno stradao Duško Topić (52) iz Gradiške, koji je bio suvozač u automobilu marke "reno klio".

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД ТЕСЛИЋА: Возило слетео са пута, тело сувозача нађено у речици у преврнутом ауту - возач пијан код куће

Foto: D.Pozderović

Njegovo beživotno telo policija je nakon dojave meštana pronašla u u rečici Lukavica u prevrnutom automobilu.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Topić je bio vezan sigurnosnim pojasom u automobilu. Nakon provere o vlasništvu nad vozilom, vozač je pronađen u mestu stanovanja u Čelincu sa vidnim povredama po telu, što je nedvosmisleno upućivalo na pretpostavke da se radi o drugom akteru nesreće.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je reno kilo kojim je upravljao M.T. iz Čelinca sleteo s puta, a kako se nezvanično saznaje, radi se o Milanu T. iz Čelinca.

Alkotestiranjem u teslićkom Domu zdravlja, gde je iz kuće prebačen radi ukazivanja pomoći i alkotestiranja, uvrđeno mu je prisustvo alkohola u krvi od 1,55 mg/kg.

Kako stvari sada stoje, Tripiću slede najmanje dve prijave Okružnom javnom tužolaštvu, za Krivična dela ''Ugrožavanje javnog saobraćaja'' i ''Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi''.

(atvbl.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista