VRATITI NADU MODRIČI U BOLJI ŽIVOT: Koalicija SDS-a i PDP-a u Modriči očekuje sigurnu pobedu na loklanim izborima

Vid Blagojević

01. 10. 2020. u 17:50

JELENA Trivić potpredsednica Partije demokratskog progresa posetila je danas Opštinski odbor PDP-a, i razgovarala sa prestavnicima SDS-a i kandidatima na listi PDP za opštinski parlament u Modriči.

ВРАТИТИ НАДУ МОДРИЧИ У БОЉИ ЖИВОТ: Коалиција СДС-а и ПДП-а у Модричи очекује сигурну победу на локланим изборима

Foto: V. Blagojević

Kako je rečno ovom prilikom PDP u Modriči nema svog kandidat za načelnika opštine i zato   pruža javnu podršku Jovici Raduloviću zajedničkom kandidatu SDS-a i  PDP-a za načelnika opštine Modriča.

Trivićeva je rekla da očekuje pobedu opzicije i zajedničkog kandidata ispred koalicije PDP-SDS Jovice Radulovića, konstatujući da se poslednjih dan ceo vrh SNSD sjatio u Modriču i na taj način manifestovao svoj strah od poraza.

- Jovica Radulović je jedan ozbiljan kandidat, ali pre svega porodičan, obrazovan i ugledan čovjek. Koalicija PDP-SDS ponudila je zaista najkvalitetnijeg kandidata koji iza sebe ima znanje, principijelnost i mislim da je spreman da Modriču povede putem napretka. – rekla je Jelena Trivić tokom posete Modriča i dodala:

Foto: V. Blagojević

-U Modriči zajednički kandidat Jovica Radulović ima veliku odgovornost, jer se na predstojećim izborima neće boriti samo sa protivničkim kandidatom koji dolazi iz SNSD-a, nego će to biti borba sa cielim vrhom ove partije.- zaključila je Trivićeva

PDP je na svojim organima stranke usvojio zaključak da nema predizbornih koalicija na lokalnom nivou sa SNSD-om.Tako je ovom prilikom naglašeno da opštinski odbor PDP u Modriči u potpunosti stoji iza zajedničkog kandidata.

-Ne sumnjamo da će građani Modriče 15. novembra doneti pravu odluku i dati priliku novoj ekipi stručnih, potpuno jedinstveni i okupljeni oko zajedničke koalicije, da ovu opštinu vratimo u ruke narodu. - rekao je Jovica Radulović, kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika Modriče.

Foto: V. Blagojević

Pored toga Radulović je posebno naglasio da se Modriča mora učiniti boljom sredinom za život građana

-Nakon pobede, građani od nas očekuju da napravimo jedan iskorak u borbi za svakog građanina ove opštine, da stvorimo uslove da oni više ne odlaze, i da zajedničkim snagama jačamo privredne kapacitete i otvaramo nova radna mesta, kako bi Modriču učinili boljom sredinom za život njenih građana. - obećao je Radulović.

Milutin Popović nosilac liste  kandidata PDP za parlament Modriče očekuje sigurnu pobedu 15.novemru jer će kako je rekao PDP i SDS ponuditi najbolji programa, koji će građanima vratiti  nadu u bolji život u Modriči.                          

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)