SNIMILA GA GOLOG PA UCENILA: Afrikanka preko lažnog FB "namagarčila" 50-godišnjaka iz Teslića

O. M.

24. 09. 2020. u 14:22

PEDESETOGODIŠNjI Teslićanin skupo je platio "ljubav preko interneta" sa državljankom Obale Slonovače Melisom Kodis (40) koja ga je snimila golog za računarom, a potom tražila novac da snimak ne pošalje njegovim najbližima.

СНИМИЛА ГА ГОЛОГ ПА УЦЕНИЛА: Африканка преко лажног ФБ намагарчила 50-годишњака из Теслића

FOTO: Depositphotos

Kako navode u PU Doboj, Teslićanin je u strahu od objavljivanja Afrikanki platio 200 KM, ali kada je ona počela da mu traži još novca sve je prijavio policiji. Osumnjičena je identifikovana i utvrđeno je da se radi o Melisi Kodis. Ispostavilo se da je Teslićanina ucenjivala preko lažnog fejsbuk-profila.

Kobni video-čet odigrao se u maju ove godine. Nezvanično saznajemo da je Afrikanka u roku od pet minuta ubedila žrtvu da se skine pred kamerom.

- Ona je bila naga i od njega je zahtevala da se skine. Nagnala ga je da snimi donji deo tela, te da se dodiruje, šalje poljupce i "mazi" ekran. Zatim je prekinula vezu i poslala poruku u kojoj traži 1.500 KM da snimak ne pošalje njegovim najbližima - kaže izvor blizak istrazi.

Teslićanin je rekao da nema toliko novca i na račun koji mu je dala, uplatio je 200 KM. Kasnije je ona pokušala da izvuče još novca, ali je ubrzo otkrivena. Policija je tereti za ucenu.

Identičan slučaj otkriven je u februaru kada je sredovečni Dobojlija Valeriji Gomez (35) iz Obale Slonovače uplatio 700 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!