IZJAŠNjAVANjE u Predsedništvu Bosne i Hercegovine o priznavanju lažne države Kosovo još jednom je pokazalo sve paradokse u funkcionisanju zvaničnog Sarajeva, koje praktično ne može da donese nijednu političku odluku jer gotovo da i nema teme oko koje bi se na istoj liniji našli srpski, bošnjački i hrvatski član ovog tela.

Komentari (5)

Poruka

19.09.2020. 12:03

Osnovna strateška poruka Komšića ,Džaferovića i Izetbegovića Srbima i Hrvatima u BiH je,preuredjenje države po sistemu ; Građansko-Bošnjačko većinska-Islamska Bosna i Hercegovina.

Milos

19.09.2020. 17:09

Logicno je samo u ovakvoj situaciji stvaranje i treceg, hrvatskig entiteta tj republike. Na tome treba RS i Hrvatska da rade zajedno jer je u interesu oba naroda.

Idi bre bolan

19.09.2020. 22:03

@Milos - A gdje da stvore taj treći entitet,,??!! U sjevernoj Dalmaciji, Lici, Kordunu, Baniji, zapadnoj Slavoniji..?? Ima mjesta, sve je pusto.

ban Kulin

20.09.2020. 20:58

Krajnji cilj te kalifatsko-arapske kvazielite je saharizacija i beduinizacija Bosne i Hercegovine po genocidnom islamsko-muslimansko velikoarapsko velikohegemonističkom planu iz genocidne "Islamske deklaracije" Alije Izetbegovića ili ukratko formiranje Saudijske Arabije u Bosni uz genocid nad Srbima i hrišćanima.