OVO JE MUŠKARAC KOJI JE STRADAO U UDESU U PRNJAVORU: Predragov (45) život odnela krivina, stradao pred suprugom

N. ĐURIĆ

04. 09. 2020. u 15:25

ČETRDESETPETOGODIŠNjI Predrag M., iz derventskog sela Drijen, poginuo je u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći u Štrpcima kod Prnjavora.

ОВО ЈЕ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ СТРАДАО У УДЕСУ У ПРЊАВОРУ: Предрагов (45) живот однела кривина, страдао пред супругом

Foto: Privatna arhiva

 U sudaru je srećom samo lakše povređena Radmila  J. M. (35), koja se, kao suvozač, nalazila u „audiju“ sa nastradalim suprugom.

- Do sudara je došlo na vrlo nepreglednoj krivini, uskog i urušenog puta, gde su vozači često zaslepljeni suncem, pa je i zbog najmanje nepažnje, dolazilo do brojnih udesa. Oba vozila su oštećena, a pogotovo je slupan prednji deo vozača „audija“, koji je, nažalost, smrtno stradao. I pre vatrogasaca meštani su uspeli da ga izvuku iz slupanog vozila, transposrtuju kolima Hitne pomoći, ali je smrt bila brža.

Bračni par u dve susedne opštine znaju kao vrlo dobre ljude i ugledne domaćine u svom domaćinstvu u derventskom selu Drijen, a stalan posao su umali u Prnjavoru. Predrag u „Topinoksu“ a Radmila u jednoj Poljoprivrednoj apoteci. I tog jutra su zajedno krenuli na posao.

Iza njega su, uz suprugu, ostali i dvoje njihove malodobne dece, majka, sestra i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije