KOSTADIN VASIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ZVORNIKA

S.M.

subota, 15. 08. 2020. u 17:07

КОСТАДИН ВАСИЋ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗВОРНИКА

Foto: Ujedinjena Srpska

KOSTADIN Vasić kandidat je Ujedinjene Srpske za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima.

Ujedinjena Srpska predstavila je danas u Zvorniku i kandidatsku listu za Skupštinu grada, čiji je nosilac predsednik Gradskog odbora ove stranke Siniša Ilić.

Potpredsednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić rekla je da će Vasićevom kandidarturom ova stranka imati pet kandidata za načelnike i gradonačelnike lokalnih zajednica u Srpskoj.

- U Zvorniku očekujemo odlične rezultate, a te rezultate možemo da potkrepimo podacima da Ujedinjena Srpske, u poslednje dve godine, ima intenzivan rast, zahvaljujući pre svega sve većim ulaskom mladih, obrazovanih ljudi u ovu stranku - rekla je Trivićeva  u Zvorniku.

Vasić je pojasnio da se kandidovao jer ova stranka ni posle svih razgovora nije uspela da koaliciju koju ima na republičkom nivou preslika na Zvornik, te da na takvu odluku niko ne treba da se "ljuti".

On je dodao da će Ujedinjena Srpska vlastitim kapacitetima pokazati da je najbrže rastuća stranka i da će posle lokalnih izbora pokazati da je po snazi druga politička partija u Republici Srpskoj.

Nosilac odborničke liste Ujedinjene Srpske u Zvorniku Siniša Ilić uveren je da će osvojiti najmanje četiri mandata, te je istakao kako očekuje veliku podršku građana i za gradonačelnika i za Skupštinu grada.

- To je najmlađa lista čiji je prosek starosti 27 godina - rekao je Ilić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)