NENAD NEŠIĆ, LIDER DNS: Nudimo narodu Srpske program realan i ostvariv!

S.M.

15. 08. 2020. u 15:55

DEMOKRATSKI narodni savez je među prvima predao izborne liste u Centralnu izbornu komisiju BiH, a lider DNS Nenad Nešić kaže da nema rezultata bez ogromnog i odgovornog rada.

НЕНАД НЕШИЋ, ЛИДЕР ДНС: Нудимо народу Српске програм реалан и остварив!

Foto: D. Pozderović

- Autoritet je kao imunitet, dugo se stvara, a lako gubi. Nastojim da sve obaveze ispunjavam maksimalno, polovičnost nije moja odlika. Bavimo se potrebama ljudi, slušamo njihove sugestije, pratimo njihova očekivanja! U vremenu ekonomske krize, o kojoj izgleda samo ja pokušavam da podignem svest, insistiraćemo pre svega na ulaganjima u infrastrukturu, vodovod i kanalizaciju kako bi zaposlili što više domaćih firmi i radnika. Ja to radim svakoga dana, nijedna plata ili posao zbog mene i Puteva RS nisu kasnili.

Foto: D. Pozderović

Nenad Nešić

- Uz to, vreme dokazuje da ulaganje u zdravstvo ne sme više nikada biti trošak nego zalog za budućnost. Svaka sredina ima svoje specifičnosti, različite su potrebe od opštine do opštine. Mi sagledavamo šta je to što ljudima najviše nedostaje ili smeta i ponudićemo rešenja. Realna i ostvariva. Lokalne vlasti imaju mehanizme da ljudima u mnogome olakšaju život i mi ćemo insistirati da se oni koriste. U budžetima opština i gradova imate novca koliko imate, suština je kako ćete s njim raspolagati - ističe Nešić.

On kaže da sve političke partije, pa i DNS ispit polažu pred istom komisijom a to je narod, to su građani Republike Srpske.

- Samo njihova ocena je merodavna. Normalno da verujem u ljude koji su na našim listama. Verujem u njihovo znanje, stručnost, posvećenost i želju da rade u interesu svih ljudi. Na njima je zadatak da uvere svoje sugrađane da su dostojni njihovog glasa i poverenja, da su oni ti koji najviše mogu doprineti poboljšanju kvaliteta života - ističe Nešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024