NENAD NEŠIĆ, LIDER DNS: Nudimo narodu Srpske program realan i ostvariv!

S.M.

subota, 15. 08. 2020. u 15:55

НЕНАД НЕШИЋ, ЛИДЕР ДНС: Нудимо народу Српске програм реалан и остварив!

Foto: D. Pozderović

DEMOKRATSKI narodni savez je među prvima predao izborne liste u Centralnu izbornu komisiju BiH, a lider DNS Nenad Nešić kaže da nema rezultata bez ogromnog i odgovornog rada.

- Autoritet je kao imunitet, dugo se stvara, a lako gubi. Nastojim da sve obaveze ispunjavam maksimalno, polovičnost nije moja odlika. Bavimo se potrebama ljudi, slušamo njihove sugestije, pratimo njihova očekivanja! U vremenu ekonomske krize, o kojoj izgleda samo ja pokušavam da podignem svest, insistiraćemo pre svega na ulaganjima u infrastrukturu, vodovod i kanalizaciju kako bi zaposlili što više domaćih firmi i radnika. Ja to radim svakoga dana, nijedna plata ili posao zbog mene i Puteva RS nisu kasnili.

Foto: D. Pozderović

Nenad Nešić

- Uz to, vreme dokazuje da ulaganje u zdravstvo ne sme više nikada biti trošak nego zalog za budućnost. Svaka sredina ima svoje specifičnosti, različite su potrebe od opštine do opštine. Mi sagledavamo šta je to što ljudima najviše nedostaje ili smeta i ponudićemo rešenja. Realna i ostvariva. Lokalne vlasti imaju mehanizme da ljudima u mnogome olakšaju život i mi ćemo insistirati da se oni koriste. U budžetima opština i gradova imate novca koliko imate, suština je kako ćete s njim raspolagati - ističe Nešić.

On kaže da sve političke partije, pa i DNS ispit polažu pred istom komisijom a to je narod, to su građani Republike Srpske.

- Samo njihova ocena je merodavna. Normalno da verujem u ljude koji su na našim listama. Verujem u njihovo znanje, stručnost, posvećenost i želju da rade u interesu svih ljudi. Na njima je zadatak da uvere svoje sugrađane da su dostojni njihovog glasa i poverenja, da su oni ti koji najviše mogu doprineti poboljšanju kvaliteta života - ističe Nešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)