PET DANA NEMA TRAGA OD LJUBICE Majka Danica u suzama: Ušla je u sobu pogledala me i izašala, mislila sam da ode do prodavnice

Vid Blagojević

10. 08. 2020. u 16:39

CICA Kojić(43) izašla je iz svoje kuće u Vranjaku i od tada joj se gubi svaki trag. Inače Ljubica se lečila od psihičke depresije.

ПЕТ ДАНА НЕМА ТРАГА ОД ЉУБИЦЕ Мајка Даница у сузама: Ушла је у собу погледала ме и изашала, мислила сам да оде до продавнице

Foto: Porodična arhiva

Kada je izašla iz kuće na sebi je imala patike, smeđi donji deo trenerke, žutu majicu kratkih rukava na leđima je imala rranac i ručnu žensku torbu. Majka Danica je u šoku i nada se da će se Ljubica pojaviti svako časa na kapiji porodične kuće. Njen nestanak je prijavljen policiji u kojoj kažu da se intezivno traga za nestalom devojkom.

- U petak ujutro smo preduzeli sve mere prema propisanom procedurama u ovakvim slučajevima. Policija intezivno traga već nekoliko dana za nestalom i pretražuje sve moguće destinacije gdje bi nestala devojka mogla boraviti. – istakla je Dragana Kerkez  portparol Policijske uprave Doboj.

Nestala Ljubica Kojić je dete poginulog borca i kako smo nezvanično saznali od početka maja 1992., kada joj je poginu  otac Gosto, ona je doživela šok i od toga preioda njeno zdravstveno stanje  stalno se pogoršavalo.

Foto: Vid Blagojević

- Imala je tada samo 15 godina, a kada je ušla u pubertet naglo se povukla u sebe, osećala je strah i bila je stalno depresivna. Završila je u Modriči prvi razred Gimnazije i onda me molila da se prebaci u Doboj u Medicinsku školu. Dozvolila sam joj ali se njeno zdravstveno stanje stalno pogoršavalo tako da nije završila školu - priča kroz suze majka Danica.

Kako kaže Danica, Ljubica je nestala u sredu oko 9,15 časova dok je ona čistila po kući i pripremala doručak.

- Ušla je u sobu pogledala me i izašala, mislila sam da ode do prodavnice. Pošto je imala ruksak na leđima  izašala sam za njom da je pitam gdje će, nje već nije bilo u dvorištu. U svojoj torbi je odnela sva dokumenta, ličnu kartu, recepte za lekove i lekove koje je uzimala kao terapiju. Imala je i određen iznos novaca kod sebe, u ruksaku je najverovatnije bila odeća. Kad sam se vratila u sobu videla sam veliki kofer u koji je bila počela spremati svoje stvari ali je odustala.- jada se majka Danica Kojić.

Meštani Vranjaka su šokirani nestankom Ljubice, predlažu da se organizuje u selu detaljna potraga za Ljubicom u kojoj bi učestovali gotovo svi meštani. Iz policije mole građane da na broj 122 prijave ukoliko primete devojku kao što je nestala.                   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist