UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Brat napadnute Prnjavorčanke - Tri i po sata mi tukao sestru, udarao je i metalnom vazom, jedva sam je prepoznao!

Ninko ĐURIĆ

05. 08. 2020. u 08:05

УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Брат нападнуте Прњаворчанке - Три и по сата ми тукао сестру, ударао је и металном вазом, једва сам је препознао!

Foto: Privatna arhiva

POLICIJA i tužilaštvo još sklapaju kockice mozaika slučaja porodičnog naselja u kome je teško pretučena 44-godišnja I.M.

Nju je napao nevenčani suprug Predrag M. (43), sa kojim ima dvoje dece. Još nema zvaničnih saopštenja, a slučaj je dospeo u javnost kada je Z.M. - brat pretučene, na društvenim mrežama obelodanio fotogrofije povrežene sestre.

Na fotografijama se vidi da su ženi oba oka „zatvorena“ od podliva, uz modrice i teške povrede po glavi, rukama i drugim delovima tela.

- Nije reč o, kako „moj zet“ tvrdi, „samo dva šamara“, nego je moja setra prošla pravi pakao. Suprug je tri i po sata držao zaključanu u stanu i brutalno tukao rukama, nogama, kao i metalnom vazom. Kada sam sutradan ujutro došao u stan, jedva sam je prepoznao. Nakon Doma zdravlja u Prnjavoru, prebačena je na UKC RS u Banjaluku, gde su konstatovane teške povrede - kaže za „Novosti“ Z.M.

On dodaje da je porodica ogorčena činjenicom da je „nasilni zet“ u pritvoru, gde je čak na raspolaganju imao i telefon, proveo svega nekoliko časova. Razočarenje je i u Osnovni sud u Prnjavoru, ne samo puštanjem na slobodu, već i izostankom zabrane prilaska pretučenoj.

Foto: Privatna arhiva

- Zato mu je sama porodica zabranila da dolazi u stan, ali je on iznajmio sobu u hotelu, 50-tak metara udaljenom od stana moje sestre. Bojimo se novog napada - ogorčen je brat pretučene.

„Novosti“ saznaju da je premlaćivanju žene, te iste noći, prethodio drugi, blisko povezan incident. Predrag M. je, pre nego što je pretukao nevenčanu suprugu, ispred svog kafića u centru grada napao i Dušana V. On već izvesno vrme, kaže, sumnja u, navodnu, „bliskost“ njega i svoje supruge. Tvrdi da je supruzi predlagao i „normalan razlaz“.

Priznajem i stidim se toga što sam učinio - kaže Predrag M.

- Mrak mi je pao na oči kada je taj tip došao u naš kafić i počeo da provocira, matletira i za vrat hvata muzičare, o čemu svedoče očevici i kamere. Tačno je da smo izašli izvan kafića i da sam ga tu, teško izazvan, pretukao - ne krije Predrag.

Foto: Privatna arhiva

On nam je priznao da je potom u stanu istukao i suprugu. Kaže da je ogorčen što su fotografije dospele u javnost od strane njene porodice, a koja „ne zna pozadinu slučaja“.

- Priznajem i stidim se toga što sam učinio. Ali, priznajem da sam to uradio u afektu i kao teško povređeni muškarac - kaže za „Novosti“ Predrag M.

Bilo kako bilo, objavljeni fotosi su, mahom, izazvali zgražavanje i osude javnosti.

Foto: Privatna arhiva

JOŠ JEDNO PREMLAĆIVANjE ŽENE

POLICIJA se još nije oglasila ni po pitanju, te iste noći, premlaćivanju još jedne žene u Prnjavoru, i to majke petoro dece! Nju je navodno „neko“ pretukao pred jednim drugim kafićem, pa je i ona, kao i I.M. i Dušan V. završila na UKC RS BL.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Darko

05.08.2020. 10:24

Stvarno kretene treba isto tako izmlatiti da se osete kako je kada te neko mlati tako krvnicki. Nema opravdanja tako nekog premlatiti, okreni se i idi to je najbolje u takvim situacijama za obe strane. Samo svi borci za ljudska, manjinska i zivotinjska prava mi ne mogu odgovoriti smisleno na pitanje sta ce majke koje kuci imaju decu u kafanama? Porodicni ljudi ne treba da idu kasno u kafane!!!

Alex

05.08.2020. 10:25

Sta kaze, ogorcen je sto je njena porodica pustila slike u javnost. Neka bude srecan sto njemu kosti nisu polomili. Bio je izazvan?! Deset godina je malo. Treba njega ovako neko da oplavi, da oseti kako je lepo. Samo sto ne kaze da je zasluzila. Stoka nedorasla!

Sudija po kratkom postupku

24.08.2020. 07:26

Dotični se,, kaje "a smeta mu što su slike izašle u javnost -OVAJ NITI SE KAJE NITi GA BRIGA za jadnu ženu(zahvaljujući njemu),samo mu , vuna"pričat će se . I ako mu se žena vrati biće ponovo pretučena, ali sa kakvim poslijedicama sledeći put ? Ostaje da se vidi ! Manijaci i nasilnici sa predumišljanjem očigledno ne snose nikakve poslijedice za premlaćivanje svojih partnerki ....bez obzira da li je žena napravila grešku ili bilo šta ,,ti nemaš pravo upravljati tuđim životom ,niti prvaspitavatk ženu batinsma . Sigurna sam da ce biti i komentara neka je kurvu ,što se švalerala " Ne bi smjeli na taj način razmišljati ,ali očigledno je da će još dugo na Balkanu vladati ,,zakon jačeg" po pitanju bračnih i izvanbračnih partera . U našoj balkanskoj džungli zaštićen je ,međed",ali žena nije !