ZAJEDNIČKI KANDIDAT SRPSKIH STRANAKA: Mladen Grujičić se bori za novi mandat načelnika opštine Srebrenica

O. M.

nedelja, 26. 07. 2020. u 17:09

ЗАЈЕДНИЧКИ КАНДИДАТ СРПСКИХ СТРАНАКА: Младен Грујичић се бори за нови мандат начелника општине Сребреница

Foto RTV Srebrenica

Aktuelni načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić iz Saveza nezavisnih socijal-demokrata (SNSD) i na predstojećim lokalnim izborima biće zajednički kandidat srpskih stranaka za načelnika opštine.

To je dogovoreno na sastanku predsednika lokalnih političkih partija sa liderima više srpskih stranaka.

Sastanku su prisustvoali predsednik SNSD Milorad Dodik, SDS Mirko Šarović, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Socijalističke partije Petar Đokić, Socijalističke partije Srpske Goran Selak, vršilac dužnosti predsednika DNS Nenad Nešić, predsednik Saveza za novu politiku Zoran Mastilo i potpredsednik Demosa Spomenka Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

prellee

26.07.2020. 22:17

Bravo, za sve učesnike skupa u Srebrenici. Ovo jedinstvo je potrebno jer Srbe žele da podjele, da prevare, da im otmu sve ako ne budu zajedno. Srpski interes mora biti iznad stranačkog i drago mi je da su političari to shvatili i prevazišli. Srebrenica je posebno bitna Srbima jer odatle Bošnjaci šalju vrlo tešku i lošu sliku o Srbima u cijeli svijet. Zato Srbi moraju i svoju istinu širiti, jer Srebrenica i događaji oko Srebrenice nisu tako jednostrani, jednostavni i lako razumljivi, pogotovo ako se samo gledaju događaji iz jula 1995 godine. Ta istina je mnogo komplesna a i potrebna da se razumije sa aspekata cijelog rata na tom području. Još, jednom, tako trebaju raditi Srbi!