DRAMA U PRNJAVORU: Policajci sprečili obljubu devojčice

N. ĐURIĆ

22. 07. 2020. u 16:13

PRNjAVORSKI policajci uspeli su da spreče obljubu maloletnice od strane dvojice mladića, saznaju "Novosti" od izvora upućenog u pravu dramu koja se u noći između utorka i srede odvijala u dvorištu ovdašnjeg Srednjoškolskog centra "Ivo Andrić".

ДРАМА У ПРЊАВОРУ: Полицајци спречили обљубу девојчице

Ilustracija Depositphotos

Reč je o 21-godišnjem M.K. i 23-godišnjem M.N., iz Prnjavora, koje, kako saznajemo, dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka sumnjiči za krivično delo "obljube deteta mlađeg od 15 godina"!

Policija je alarmirana u utorak oko jedan sat iza ponoći od strane 15-godišnjeg Prnjavorčanina L.Ž., koji je telefonom dojavio da se nalazi nadomak SŠC, gde je bio sa malodobnom drugaricom. Nešto pre toga, po njegovoj prijavi, prišala su ima dva nepoznata muškarca od kojih jedan od njih pokušava da izvrši obljubu nad devojkom.

L.Ž. je pristiglim policajcima ispričao da su ga mladići prislili da napusti mesto njihovog verbalnog sukoba i napada na maloletnicu, a da mu je jedan od njih oduzeo mobilni telefon kada je pokušao da nazove policiju. U obližnjoj ulici on je uspeo da zaustavi jedan automobil i sa vozačevog telefona pozove u pomoć policiju.

Policajci su ubrzo u Boleslavečkoj ulici pronašli mladiće i devojku. Ona je ispričala da je odmah nakon što su iz dvorišta škole oterali njenog druga, jedan od dvojice mladića počeo da je ljubi i hvata rukama po delovima tela, u čemu je, srećom, sprečen dolaskom policije.

Maladići su odmah uhapšeni, a nakon kriminalističke obrade oni su predati u nadležnost Okružunog javnog tužilaštva Banjaluka. Osim krivičnog dela obljube deteta mlađeg od 15 godina, kako saznajemo, a zbog krađe telefona, mladićima se na teret stavlja i krivično delo teške krađe.

Nezvanično saznajemo da su mladići još od ranije poznati policiji po raznim prekršajnim i krivičnim delima, kao i da je te noći kod njih alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna