PRETI MU 10 GODINA ZATVORA: Predložen pritvor nasilniku koji je suprugu polio benzinom i zapalio

R. S.

22. 07. 2020. u 13:35

OKRUŽNO javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je pritvor Branislavu Stanivukoviću (43) iz Srpca zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

ПРЕТИ МУ 10 ГОДИНА ЗАТВОРА: Предложен притвор насилнику који је супругу полио бензином и запалио

Foto: R.S.

Stanivuković je osumnjičeni da je prekjuče oko 9.30. sati mestu Aleksandrovac, nakon svađe  polio benzinom i zapalio vanbračnu suprugu M.M. (33). Ona je zadobila teške povrede opasne po život.

- Tužilac je stavio predlog za pritvor zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti ili dovršiti rivično đelo, te iz razloga vanrednih okolnosti jer je reč o krivičnom delu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posledice krivičnog dela, ali i što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo pretnjom narušavanja javnog reda, uznemirenju javnosti - saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba