PREDSTAVLJEN OPOZICIONI KANDIDAT: Ilija Stanković za gradonačelnika Trebinja

D. CURAĆ

20. 07. 2020. u 07:15

ILIJA Stanković, član SDS, zajednički je kandidat opozicije za gradonačelnika Trebinja. Podršku Stankoviću dali su PDP, Pokret "Za pravdu i red Nebojša Vukanović", kao i novoformirani Hercegovački narodni pokret "Rodoljub Drašković".

ПРЕДСТАВЉЕН ОПОЗИЦИОНИ КАНДИДАТ: Илија Станковић за градоначелника Требиња

DOGOVOR Potpisivanje sporazuma u Trebinju/D. Curać

Stanković kaže da će njegova kampanja biti poštena i da je spreman da rešava probleme građana Trebinja.

- U Trebinju želim da svaki građanin živi onako kako živi svaki čovek na ovoj planeti. Mislim da ima problema, a i da to možemo i da treba da rešavamo u narednom periodu. Niko to sam ne može da uradi, ali uz širu podršku i domaćinsko zalaganje, maksimalno vođenje računa o gradu kao o svojoj kući, možemo napraviti rezultat koga se nećemo stideti i kojim će se ponositi naša deca i generacije koje dolaze posle nas - istakao je Stanković.

Potpisivanju koalicionog sporazuma u Trebinju prisustvovali su predsednici SDS Mirko Šarović i PDP Branislav Borenović, koji su istakli da je Ilija Stanković kandidat koji može omogućiti da Trebinje budu grad bolji za sve.

Sve stranke oko kandidata SDS složile su se da ih vežu isti ciljevi, odgovoran i depolitizovan rad lokalne uprave, kao i jačanje privrede i ekonomije u Trebinju.

PROTIVKANDIDAT - NAČELNIK TREBINjA

ŠTO se tiče protivkandidata Ilije Stankovića, za sada je izvesno da će on biti iz SNSD, a nezvanično radi se o Mirku Ćuriću, aktuelnom gradonačelniku Trebinja.

Ćurić će imati širu podršku stranaka u Trebinju, a kako sada stvari stoje, tu su za sada sigurni DNS, Ujedinjena Srpska, SP, Pokret za Trebinje i DEMOS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a