DRAMA u Klašnicama kod Banjaluke: Hapšenje migranata, u policiju uperio pištolj, u potragu bio uključen i helikopter (FOTO+VIDEO)

Novosti online/R.S.

17. 06. 2020. u 20:47

Najmanje 17 migranata uhapšeno je sinoć u velikoj policijskoj poteri u Klašnicama kod Banjaluke, nakon što je jedan od migranata potegao pištolj na policajku.

ДРАМА у Клашницама код Бањалуке: Хапшење миграната, у полицију уперио пиштољ, у потрагу био укључен и хеликоптер (FOTO+ВИДЕО)

Foto: D. Pozderović

Srećom težih posledica nije bilo, a migranti su se razbežali po okolnim šumama. Kako je potvrđeno u MUP RS policija je ranije tokom dana dobila dojavu da se u napuštenoj kući, nedaleko od mosta u Klašnicima, nalazi veća grupa migranata.

 

Foto: D. Pozderović

- Na teren je upućena patrola policije, a po njihovom dolasku manja grupa je krenula da se buni. Jedan od njih je potegao pištolj na patrolu, ali srećom nije pucao. Deo migranata potom se dao u bekstvo i umakli su u obližnju šumu - kaže izvor iz MUP RS.

Foto: D. Pozderović

 

U potragu za njima angažovani su Žandarmerija, Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ), redovna policija, kao i helikopter Helikopterskog servisa RS. U rekordno vreme uhapšeno je 17 migranata, a potraga je nastavljena jer se sumnja da ih se još krije u šumi.

Foto: D. Pozderović

 

- U toku se provere da li se među tom grupom nalazi i čovek koji je potegao pištolj na policajku, dok se i za oružjem traga - navode u MUP RS.

 

Foto: D. Pozderović

 

Foto: D. Pozderović  

Foto: D. Pozderović

 

Foto: D. Pozderović

 

Foto: D. Pozderović

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)