"NIJE BILO ZBOG PARA, SIGURNO GA JE SMOTALA..." Oglasio se otac mladića osumnjičenog za svirepo ubistvo Saše iz Doboja

Novosti online

02. 02. 2024. u 08:56

D. L. (19), koji se sumnjiči da je sa A. K. (32) ubio njenog supruga Sašu Kulišića u Doboju, najmlađi je u porodici sa četvoro dece.

НИЈЕ БИЛО ЗБОГ ПАРА, СИГУРНО ГА ЈЕ СМОТАЛА... Огласио се отац младића осумњиченог за свирепо убиство Саше из Добоја

Foto: Društvene mreže

Otac osumnjičenog tinejdžera, vidno potresen i u suzama, molio je da ne snimaju ni njega ni kuću. Ne želi ni ime da mu se pomene i ne zna kako da prihvati zlo koje se nadvilo nad njegovom porodicom.

- Ja sam u šoku! Ne znam šta se dogodilo, kako se dogodilo, ništa mi nije jasno - govori očiju punih suza, premeštajući se sa noge na nogu, odmahujući glavom.

Navodi da D. L. nije bio kod kuće kad je policija došla.

- To veče kad nam je došla policija na kuću D. nije bio tu. Rekli su mi da ga traže, ali ne i zašto. Pozvao sam ga i rekao sam mu da ga policija traži i da se odmah javi da vidi šta je - priča otac i dodaje da nije ni slutio da njegovog sina policija traži zbog ubistva.

Zna za šta se sve tereti njegov sin. Pokušava da shvati kako je tako nešto moglo da se dogodi. Vidno potresen govori i da je težak dijabetičar i da ne zna kako će da preživi i kako će da opstane u kraju nakon svega ovoga.

- Ne smem iz kuće da izađem i da siđem do Doboja… Hteo sam da idem da izjavim saučešće, ali mi nije dobro. D. mi je najmlađe dete. Imam još tri ćerke - govori u suzama otac osumnjičenog tinejdžera.

Tvrdi da mu je u životu sve dao i da je i sam D. dobro zarađivao. Navodi da priče da je Saša ubijen iz koristoljublja ne piju vodu.

- Mali je radio u Sloveniji, radio je u Nemačkoj, imao je odlične pare. Došao je pre nekih deset dana iz Nemačke, radio je kao varilac i monter, imao je satnicu 100 evra... Ovo nije nikako moglo biti zbog para. Ta ga je sigurno smotala - govori plačnim glasom otac osumnjičenog tinejdžera.

Ponavlja u dahu da je D. dobro dete i da je uvek bio vredan i radan.

Za nekoliko minuta, koliko je razgovarao sa novinarima, bio je na ivici da počne da jeca. Premeštao se sa noge na nogu.

- Kako da odem da im izjavim saučešće? Kako? Više ne smem ni u selo da idem, a kamoli u Doboj... Dođe mi da sve prodam i odem bilo gde - kaže otac dok odmahuje glavom suznih očiju.

Saša Kulišić, podsetimo, ubijen je 30. januara.

Njegovo telo pronađeno je u utorak posle podne u šumi u blizini izletišta Preslica. Ruke i noge su mu bile vezane, a oči i usta zalepljeni selotejp trakom.

Saša je, prema informacijama iz istrage, izvučen nešto iza ponoći iz svog kreveta. Veruje se da je njegova supruga A. sa D. kobne noći upala u sobu gde je spavao i da su ga udarali, nakon čega su ga vezali i spakovali u gepek iznajmljenog automobila, a potom su sa dva vozila otišli u šumu.

Tamo mu je, kako se sumnja, A. K. zadala tri uboda nožem ispod rebara, nakon čega je Saša preminuo. Čekaju se nalazi obdukcije, ali i toksikološki nalazi pošto se sumnja da je Saša izvesno vreme bio "omamljivan" tako što su mu stavljani lekovi u piće.

(Srpskainfo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!