POTEZ SAŠINE ĆERKE ŠOKIRAO ISTRAŽITELJE: Evo šta je uradila nakon zločina u Doboju

Марко Колашинац
Marko Kolašinac

01. 02. 2024. u 13:43

NAKON što je nađeno iskasapljeno telo vlasnika rentakar agencije Saše Kulišića iz Doboja vezano za drvo u šumi, istražitelji iz sata u sat otkrivaju nove jezive detalje ovog monstruoznog zločina za koji su osumnjičeni njegova supruga A. K. (33), njen ljubavnik D. L. (19), a sada i njegova maloletna ćerka (14).

ПОТЕЗ САШИНЕ ЋЕРКЕ ШОКИРАО ИСТРАЖИТЕЉЕ: Ево шта је урадила након злочина у Добоју

Foto: Printskrin

- Istražitelji Republike Srpske koji danima rade na slučaju došli su do saznanja da je Sašina ćerka, koju ima zajedno za osumnjičenom A. K., učestvovala u zločinu. Naime, sumnja se da je devojčica sipala tablete u piće svom ocu kako bi ga omamila i to sve na nagovor majke - kaže izvor i dodaje da je ona sinoć u pratnji radnice Socijalnog rada došla u nadležno tužilaštvo, gde je saslušana.

- Na početku se nije ni sumnjalo da bi tinejdžerka mogla da bude deo paklene ekipe koja je isplanirala i počinila zločin, ali se detaljnom istragom došlo do frapantnog podatka.

Tinejdžerka je nakon saslušanja uhapšena, a samo dan ranije je na svom profilu na Fejsbuku promenila profilnu sliku u crnu sliku, neki znak žalosti. Ispod ove fotografije samo su se nizali komentari u kojima su joj poznanici i prijatelji izjavljivali saučešće.

- Jao, koja tuga. Neka Saša počiva u miru. Mnogo mi je žao što se ovo desilo - piše u jednom od komentara, dok se ona uredno zahvaljivala.

Nakon toga ona je i objavila fotografiju svog oca u čijem ubistvu je navodno učestvovala.

- Tata - kratko je napisala osumnjičena maloletna ćerka Saše Kulišića uz objavljenu njegovu fotografiju na kojoj je nasmejan.

Foto: Printskrin

Nakon što je maloletnica uhapšena, njena polusestra Tamara Kulišić rekla je da je ne čudi da je devojčica učestvovala u zločinu.

- Znajući da je ceo život više bila uz majku, ne sumnjam da je pod njenim uticajem mogla i da sudeluje u zločinu - rekla je kratko Tamara Kulišić, Sašina ćerka iz prvog braka.

Da podsetimo, kako su već izveštavali lokalni mediji, osumnjičeni su skovali plan, iznajmili nekoliko automobila kako bi zavarali tragove neposredno pre zločina, kao i nakon toga, iznajmili stan u Banjaluci. Devojčica je, navodno, sipala žrtvi omamljujuće tablete, nakon čega ga je u njegovoj kući osumnjičeni D. L. nekoliko puta udario, a potom su ga gepekovali u iznajmljeni automobil koji je vozila A. K. Ispred nje, drugim kolima išao je njen navodni ljubavnik.

Odvezli su se do šume u blizini izletišta Preslice nadomak Doboja, gde su žrtvu izvukli iz kola, a onda ga je A. K. ubola tri puta u telo i to su, kako je kasnije utvrđeno obdukcijom, bile smrtonosne povrede. Saši Kulišiću je potom skinuta garderoba, vezali su ga za drvo, a potom pobegli u iznajmljene stanove koje su prethodno uzeli. Da se nešto čudno dešava primetila je kuma žrtve i osumnjičene, koja je došla do njihove porodične kuće i videla da ih nema, a u kući su bili brojni krvavi tragovi.

Pomislila je da se dogodilo neko nasilje u porodici i o svemu je obavestila policiju u Doboju. Ubrzo je stigla i potvrda da su prolaznici u šumi nadomak Doboja pronašli unakaženo telo koje su psi lizali. Identifikacijom je utvrđeno da se radi o Saši Kulišiću. Policija je ubrzo locirala i uhapsila osumnjičene koji su za sobom ostavili brojne krvave tragove.

Žrtva Saša Kulišić danas će biti sahranjen u krugu porodice, a inače na umrlici koju je dala porodica u ožalošćenima stoji i njegova osumnjičena ćerka, dok supruge A. K. nema.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)